Λουτσέσκου: «Παίξαμε με ενθουσιασμό και είμαστε σε καλή περίοδο, τελικός το παιχνίδι με την Άιντραχτ»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Παίξαμε με ενθουσιασμό και είμαστε σε καλή περίοδο, τελικός το παιχνίδι με την Άιντραχτ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:47 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 25.11.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τον περίπατο του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον «τελικό» με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε... πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό, τον οποίο διέλυσε με 5-0 και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο μεγάλο παιχνίδι με την Άιντραχτ στη Γερμανία, που θα κρίνει εν πολλοίς, την πρωτιά στον όμιλο.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε για τη διάθεση των παικτών του στη σημερινή (25/11) αναμέτρηση, αλλά και για το παιχνίδι της Πέμπτης (30/11, 22:00).

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου

Για το αν η νίκη αυτή διορθώνει μερικά αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:«Δεν ξέρω τι να σου πω, γι' αυτή την διόρθωση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Παίξαμε με ενθουσιασμό είμαστε σε καλή περίοδο οι παίκτες έχουν το κίνητρο, χαίρονται το παιχνίδι. Παρουσιάζουν υπευθυνότητα. Το γεγονός ότι οι παίκτες που είχαμε εδώ για δύο εβδομάδες προετοιμασίας μας βοήθησε να κρατήσουμε την συγκέντρωση και οι παίκτες που ήρθαν από τις εθνικές να πάρουν αυτή την χαρά του παιχνιδιού».

Για το αν ήταν το ματς μία προπόνηση ενόψει Άιντραχτ: «Δεν είναι προπόνηση, ήταν ένα παιχνίδι τριών πόντων που έπρεπε να κερδηθεί. Δεν έχει σχέση με το παιχνίδι με την Άιντραχτ, είναι το επόμενο ματς και ένας ακόμη τελικός για εμάς».