Απώλεια για την Άιντραχτ πριν τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της Άιντραχτ

i

© Intime (Φωτό αρχείου)

Απώλεια για την Άιντραχτ πριν τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:04 - 25.11.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν τα πήγε καλά στην πρόβα - τζενεράλε πριν τον ΠΑΟΚ, αφού ηττήθηκε με 2-1 από τη Στουτγκάρδη. Το βλέμμα στρέφεται στο ματς της Πέμπτης (30/11) με τον «Δικέφαλο του Βορρά», εκεί όπου θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου.

Λίγα 24ωρα πριν τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχασε βαθμούς στο ματς της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τη Στουτγκάρδη να τη νικά με 2-1. Πλέον, οι «Αετοί» στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς της Πέμπτης (30/11), εκεί όπου θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου τους στο Europa Conferenece League. 

Η φιλοξενούμενη πήρε από νωρίς το προβάδισμα, με τον Ουντάβ να κάνει το 1-0 μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Ο ίδιος υποδέχθηκε την μπαλιά του Μιλό και μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα. Το 1-1 ήρθε ένα 25λεπτο αργότερα, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο Άντον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. 

Το 2-1 ήρθε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους για τους φιλοξενούμενους, με τον Ουντάβ να χρίζεται και πάλι σκόρερ. Το τέρμα του βέβαια δεν καταλογίστηκε αμέσως, αφού χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR για να μετρήσει, με τον Μπριχ να εξετάζει την περίπτωση οφσάιντ. 

Πλησίασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στο κατόπι τους και ο ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:24 - 25.11.2023

Πλησίασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στο κατόπι τους και ο ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου

Ο Ολυμπιακός πλησίασε στον έναν βαθμό τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έχοντας ματς περισσότερο, Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ μείωσε επίσης τη διαφορά από την κορυφή, μετά το 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Την ερχόμενη Πέμπτη (30/11), η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό της και χρειάζεται μόνο νίκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» περνάει ως πρώτος στον όμιλό του και προσπερνάει έναν γύρο στα νοκ-άουτ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: