Πρόεδρος Ιντερνασιονάλ για Τάισον παρά τη... διαμάχη: «Είναι είδωλο»

Τάισον

i

© Intime

Πρόεδρος Ιντερνασιονάλ για Τάισον παρά τη... διαμάχη: «Είναι είδωλο»

Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, έσπευσε να αποθεώσει τον Τάισον παρά τη... διαμάχη που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Βραζιλίας, ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, στάθηκε στην προσφορά και την ποιότητα του Τάισον. Συγκεκριμένα, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει με μία φράση τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ένας σπουδαίος παίκτης και είδωλο της Ιντερνασιονάλ».

Από την άλλη, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος έδειξε να μην έχει... μετανιώσει το γεγονός πως τον έδιωξε από τον σύλλογο.

Να θυμίσουμε πως η αποχώρηση του Τάισον από την ομάδα στην οποία αναδείχτηκε δεν έγινε με... βελούδινο τρόπο, καθώς ο ίδιος είχε ξεσπάσει εναντίον του προέδρου της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, σε live που έκανε στα social media.

«Δεν θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό (σ.σ. τον πρόεδρο της Ίντερ) μπροστά μου. Είχα ένα καλό συμβόλαιο με τη Σαχτάρ και αυτός με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα. Αποφάσισα να αφήσω … φορτηγό λεφτά για να επιστρέψω εδώ, και να μου κάνουν αυτό. Αυτό που ήθελα περισσότερο από όλα ήταν να γίνω πρωταθλητής. Τους είπα ότι αν θέλουν να μειώσουν τον μισθό μου για να μείνω στην ομάδα, θα μπορούσαν να το κάνουν. Μόνο που αυτοί δεν ήθελαν», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Η UEFA θυμήθηκε την ασύλληπτη γκολάρα του Τάισον αλά… Φαν Μπάστεν

Η UEFA μέσω του λογαριασμού του Europa League, κάνει συχνά αναδρομές σε παλαιότερες σεζόν της διοργάνωσης και θυμίζει στον κόσμο μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε αυτή. Αυτήν τη φορά σειρά είχε το «αριστούργημα» του Τάισον Φρέντα.

Το όχι και τόσο μακρινό 2013, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του. Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μέταλιστ και τη Ρόζενμποργκ για το Europa League, ο 25χρονος τότε ποδοσφαιριστής υποδέχτηκε μία γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και χωρίς δεύτερη σκέψη εξαπέλυσε σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα.