Ο Γκασπερίνι πέταξε σάντουιτς σε οπαδούς της Μίλαν μέσα από το αυτοκίνητό του (vid)

Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι/

i

©Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Ο Γκασπερίνι πέταξε σάντουιτς σε οπαδούς της Μίλαν μέσα από το αυτοκίνητό του (vid)

Κώστας Τόπας 10:49 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 28.02.2023

Εξαλλος έγινε ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, όταν μερίδα οπαδών της Μίλαν τον έβριζε μετά το ντέρμπι.

Δύο γκολ ήταν αρκετά για τη Μίλαν προκειμένου να κατακτήσει το τρίποντο κόντρα στην Αταλάντα, το οποίο συνδυάστηκε με την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί των «ροσονέρι» πέτυχαν στους δρόμους τον προπονητή της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι από το παιχνίδι, ο Ιταλός προπονητής τα έβαλε με τους οπαδούς της Μίλαν, οι οποίοι εξαπέλυαν υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Γκασπερίνι να εκτοξεύει... το σάντουιτς του στους οπαδούς της Μίλαν και να τους φωνάζει σε έντονο ύφος. Το επεισόδιο δεν συνεχίστηκε, καθώς ο τεχνικός των «μπεργκαμάσκι» έκλεισε το παράθυρο το αυτοκινήτου του και συνέχισε τη διαδρομή του. 

Μετά την ήττα από τη Μίλαν, η Αταλάντα βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 41 βαθμούς, ούσα στο -3 από την πέμπτη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.