Γκατούζο: «Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι περίπλοκη, η γυναίκα μου με αγχώνει...»

Τζενάρο Γκατούζο

i

©Intime

Γκατούζο: «Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι περίπλοκη, η γυναίκα μου με αγχώνει...»

Κώστας Τόπας 10:35 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 20.12.2023

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για την συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες της Μαρσέιγ στον αγώνα με την Μονπελιέ, κάνοντας μια αναδρομή όσο ήταν ο ίδιος παίκτης. Ο Ιταλός τεχνικός των Μασσαλών μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο άγχος που του δημιουργεί η γυναίκα του σχετικά με την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Τζενάρο Γκατούζο, προπονητής της Μαρσέιγ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με τη Μονπελιέ (20/12, 22:00), μίλησε για την εμπειρία του ως παίκτης για να εξηγήσει τη δυσκολία που συνεπαγόταν το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Μετά τη μονομαχία στο Μονπελιέ, οι Μασσαλοί θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση στις 7 Ιανουαρίου, στην έδρα της αμερικανικής Thionville Lusitanos, για το Κύπελλο Γαλλίας και ο Ιταλός θέλει να πάει «all in» για τον αποχαιρετισμό του 2023.

«Το είπα ήδη στην ομάδα, γιατί έπρεπε να περάσω αυτές τις περιόδους ως παίκτης. Από τις 15 Δεκεμβρίου, τα παιχνίδια μου, στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, ήταν καταστροφικά. Η γυναίκα μου ήταν νεότερη, με άγχωνε για τα δώρα, για την προετοιμασία για τα Χριστούγεννα και ξόδεψα πολλή ενέργεια σε αυτό. 

Με τα χρόνια αποσυνδέθηκα από αυτό και την άφησα υπεύθυνη για όλα, ζητώντας της να φροντίζει τα πράγματα. Αν σκεφτούμε το panettone [ιταλικό ψωμί με αποξηραμένα φρούτα, παραδοσιακό τα Χριστούγεννα] και το μπουκάλι σαμπάνιας που πρέπει να ανοίξουμε, τα δώρα για την οικογένεια, θα μπλέξουμε σε μπελάδες», προειδοποίησε ο Γκατούζο, έχοντας επίγνωση του δυσκολίες που θα μπορούσε να φέρει στον αγώνα με την Μονπελιέ.

«Είναι μια τρομακτική ομάδα σε μεταβατικό στάδιο, θα είναι ένα πολύ, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν δεν είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, θα δεχθούμε πολλά γκολ», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

🔴Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!