Γκατσίνοβιτς σε Πινέδα: «Μην φύγεις μάγε»

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς & Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Γκατσίνοβιτς σε Πινέδα: «Μην φύγεις μάγε»

Κώστας Τόπας 08:32 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 27.02.2024

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ζήτησε από τον Ορμπελίν Πινέδα να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0 στο Πανθεσσαλικό, κατέκτησε το 16ο Κύπελλό της ιστορίας της και ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με το νταμπλ!

Κορυφαίος και στον τελικό Κυπέλλου ήταν για την ΑΕΚ ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος σαν πιστός στρατιώτης, κάλυψε το κενό του Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας. Μετά το τέλος του αγώνα, πρωτοστάτησε στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια.

«Σας ευχαριστώ, άνθρωποί μου. Πετύχαμε το νταμπλ. Pame mal@@@s!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media, ενώ σε stories που ανέβασε από την υποδοχή της ομάδας στα διόδια έγραψε «Ο κόσμος έχει τρελαθεί».

Από την πλευρά του, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σχολίασε σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο Ορμπελίν Πινέδα, αναφέροντας «μην φύγεις μάγε», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του δείξει ότι το καλύτερο είναι να μείνει στην ΑΕΚ!

Το μήνυμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

«Τρέλα» από τους οπαδούς της ΑΕΚ, έκλεισαν τα διόδια στις 5 το πρωί για την υποδοχή στους νταμπλούχους

Αυτή την φορά ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορούσε να είναι παρών την ώρα που ο Σέρχιο Αραούχο σήκωνε το τρόπαιο του Κυπέλλου, όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες μ' αυτό του πρωταθλήματος. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν βγήκαν στον δρόμο για να αποθεώσουν τους νταμπλούχους. Και ας μην ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ας ήταν τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Στα διόδια στην Λαμία και στις Αφίδνες κατά την επιστροφή της ΑΕΚ από τον Βόλο, περίμεναν οπαδοί για να αποθεώσουν τον Αλμέιδα και τους παίκτες του για την κατάκτηση του νταμπλ.