Γκατσίνοβιτς: «Στην ΑΕΚ απολαμβάνω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο»
i

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intime

Γκατσίνοβιτς: «Στην ΑΕΚ απολαμβάνω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο»

Κώστας Τσίλης 18:16 - 31.05.2023

Ο Γκατσίνοβιτς αποκάλυψε στην εφημερίδα Bild πως αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και τόνισε πως στην ΑΕΚ πλέον είναι ξανά ευτυχισμένος

Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, η ΑΕΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ήταν η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση, της ομάδας που φτιαχνόταν για να κατακτήσει φέτος το νταμπλ. Ο Σέρβος χαφ έκανε σούπερ σεζόν, πήρε τίτλους και μέσω της ΑΕΚ επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα, μιλώντας στην εφημερίδα Bild, παραδέχθηκε πως στην Ένωση απολαμβάνει ξανά να παίζει ποδόσφαιρο. Ενώ αποκάλυψε πως έχει παίξει ρόλο και το γεγονός πως έβαλε υπό έλεγχο κάποια ζητήματα με την υγεία του.

«Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιζα στο τέλος στην Άιντραχτ και τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε στην Χόφενχάιμ. Αλλά είχα και προβλήματα υγείας. Τόσο αλλεργίες, όσο και άσθμα. Και δεν ήξεραν καν πως υποφέρω απ’ όλα αυτά. Τώρα όλα είναι υπό έλεγχο. Μπορώ να αναπνεύσω πολύ καλύτερα και αυτό με διευκολύνει στο παιχνίδι μου. Είμαι ευτυχισμένος με το πως πηγαίνουν τα πράγματα εδώ. Απολαμβάνω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο».