Ο Θεμπάγιος «μανούριασε» με τον Γκιουλέρ για ένα φάουλ κι εξόργισε τους Τούρκους: «Θα σε φάμε» (vids)

Ντάνι Θεμπάγιος & Άρντα Γκιουλέρ

i

PrtScr

Ο Θεμπάγιος «μανούριασε» με τον Γκιουλέρ για ένα φάουλ κι εξόργισε τους Τούρκους: «Θα σε φάμε» (vids)

Κώστας Τόπας 10:28 - 07.01.2024

Ο Άρντα Γκιουλέρ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ρεάλ κόντρα στην Αραντίνα για το Copa Del Rey, είχε μια αψιμαχία με τον Ντάνι Θεμπάγιος για ένα φάουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρήθηκε με την Αραντίνα στον αγώνα του Copa del Rey και στο 18ο λεπτό οι Μαδριλένοι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλό σημείο για να ανοίξουν το σκορ. Ο Άρντα Γκιουλέρ που έκανε το ντεμπούτο του ήθελε να εκτελέσει, αλλά ο Ντάνι Θεμπάγιος φάνηκε να θέλει να πάρει την μπάλα από τα χέρια του νεαρού Τούρκου αστέρα.

Αυτό προφανώς πυροδότησε τα συναισθήματα των Τούρκων χρηστών του διαδικτύου, με τους λογαριασμούς X και Instagram του Θεμπάγιος να γίνονται στόχος οργής. Ένας οπαδός μάλιστα έγραψε: «Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να κλέψεις την μπάλα από τον Άρντα Γκιουλέρ, θα σε φάμε κι εμείς, Θεμπάγιος».

Ο Γκιουλέρ παρέμεινε τελικά ο εκτελεστής του φάουλ και παραλίγο να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ. Το σουτ που επιχείρησε μπόρεσε να περάσει πάνω από το τείχος, αλλά δυστυχώς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Όταν ο Γκιουλέρ αποσύρθηκε μετά από μία ώρα του αγώνα, ο Θεμπάγιος εθεάθη επίσης να χειροκροτεί και να δίνει το χέρι του στον νεαρό Τούρκο μεσοεπιθετικό επειδή είχε ένα καλό ντεμπούτο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτός ο αγώνας κόντρα στην Αραντίνα ήταν ο πρώτος αγώνας του Άρντα Γκιουλέρ με τους Μαδριλένους, με τους Τούρκους θαυμαστές του να είναι ενθουσιασμένοι με την εμφάνισή του 18χρονου, που λέγεται ότι είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου της χώρας τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε τελικά να πετύχει νίκη με σκορ 3-1 και να περάσει στον επόμενο γύρο.