Γκολ και ασίστ για τον Τζόλη στη νίκη της Φόρτούνα (vid)

Χρήστος Τζόλης

i

© PrtScr

Γκολ και ασίστ για τον Τζόλη στη νίκη της Φόρτούνα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:29 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 26.11.2023

Την εξαιρετική του φόρμα επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά φέτος ο Χρήστος Τζόλης, έχοντας γκολ και ασίστ στη νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 5-3 κόντρα στη Σάλκε.

Μετά από τη δυσκολία που αντιμετώπισε να καθιερωθεί στη Νόριτς, ο Χρήστος Τζόλης δείχνει να έχει βρει το... λιμάνι του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. 

Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα αλλά και έδωσε και ασίστ στην νίκη της Φορτούνα επί της Σάλκε με 5-3, για την 14η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.  

Στο 65ο λεπτό ο Τζόλης βγήκε στην αντεπίθεση, πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και με ένα καταπληκτικό σουτ έκανε το 4-1 για την ομάδα του. Νωρίτερα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έβγαλε την ασίστ με σέντρα από αριστερά για το 2-0 των γηπεδούχων. Κάπως έτσι ο Έλληνας διεθνής έφτασε τα πέντε γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του με τη Φορτούνα.

Ο Τζόλης θυμίζει τον παίκτη που έκανε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του, όταν αγωνιζόταν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Δείχνει κάτι παραπάνω από ικανός να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Bundesliga και να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ποδοσφαιρικές του μετοχές!