Προπονητής Φορτούνα: «Ο Τζόλης πρέπει να βρει ξανά την ηρεμία του - Τότε θα είναι επικίνδυνος»

Χρήστος Τζόλης

i

© PrtScr

Προπονητής Φορτούνα: «Ο Τζόλης πρέπει να βρει ξανά την ηρεμία του - Τότε θα είναι επικίνδυνος»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:44 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 26.10.2023

Ο τεχνικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιουν, μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος στα τελευταία τρία ματς δεν έχει σκοράρει, θέλοντας να αποφορτίσει τον νεαρό Έλληνα εξτρέμ.

Ο Χρήστος Τζόλης ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νόριτς

Μέχρι στιγμής, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μετράει έξι γκολ σε εννιά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας έτσι τον απόλυτο πρωταγωνιστή του γερμανικού συλλόγου. Η Φορτούνα βρίσκεται στην 5η θέση με 18 πόντους και μόλις στο -2 από την κορυφή.

Μπορεί ο Τζόλης να είναι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα του έχοντας με διαφορά από τον δεύτερο τα περισσότερα γκολ, ωστόσο στα τελευταία τρία ματς ο 21χρονος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο τεχνικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιουν, θέλησε να τον αποφορτίσει μέσα από δηλώσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Χρήστος πρέπει να ξαναβρεί την ηρεμία που είχε στις πρώτες μέρες. Απλά να κάνει το παιχνίδι του. Τότε θα είναι επικίνδυνος. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που έκανε. Απλά πρέπει να είναι ο εαυτός του».

Το τελευταίο γκολ του Τζόλη

Στις 24 Σεπτεμβρίου, ο Τζόλης βρήκε για τελευταία φορά δίχτυα. Η Φορτούνα τα βρήκε... σκούρα στο παιχνίδι με το Αννόβερο (1-1), αναμέτρηση που διεξήχθη για την 5η αγωνιστική της Bundesliga 2.

Κλοπ - Τσιμίκας: Μια σχέση πατέρα - γιου στη Λίβερπουλ (vids)
PREMIER LEAGUE

14:15 - 24.10.2023

Κλοπ - Τσιμίκας: Μια σχέση πατέρα - γιου στη Λίβερπουλ (vids)

Όταν ένας παίκτης δυσκολεύεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνας, εναπόκειται στον προπονητή να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Ετσι και ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε με μια στοργική αγκαλιά να εμψυχώσει τον Κώστα Τσιμίκα, στον πρώτο του αγώνα για φέτος ως βασικός με την Λίβερπουλ στην Premier League, κόντρα στην Έβερτον. Μια απόδειξη των δεξιοτήτων διαχείρισης και τακτικής του Γερμανού τεχνικού.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν προηγήθηκαν με 0-1 στο 7' με το γκολ του Σέντρικ Τεουσέρτ, ενώ η Φορτούνα κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Τζόλη στο 58' του αγώνα.