Μεγάλο πλήγμα στον ΠΑΟΚ Β΄: Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι υπέστη ρήξη χιαστού

Βασίλης Γκορντεζιάνι

i

© Intime

Μεγάλο πλήγμα στον ΠΑΟΚ Β΄: Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι υπέστη ρήξη χιαστού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:15 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 14.11.2023

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ Β΄, Βασίλης Γκορντεζιάνι, στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ Β΄ με τον Βασίλη Γκορντεζιάνι!

Στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ και στην ήττα του Δικεφάλου με 2-0, ο 21χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο 13ο λεπτό κι όπως αποδείχθηκε, η ζημιά είναι μεγάλη.

Η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι υπέστη ρήξη χιαστού, ωστόσο λόγω της πολύ καλής σωματοδομής του απέφυγε να πάθει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στο γόνατο. Πλέον, αυτό που απομένει είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν από το ιατρικό τιμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε ότι αφορά το πλάνο αποθεραπείας.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γεωργίας, έχει κάνει 6 συμμετοχές, με 3 γκολ και μια ασίστ φέτος με τον ΠΑΟΚ Β΄, ενώ την περσινή σεζόν κατέγραψε και τις δύο πρώτες παρουσίες του στην πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

O ΠΑΟΚ στη δεκάδα με τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του UEFA Europa Conference League και πλέον στοχεύει την απευθείας πρόκριση στους «16», την οποία θα διεκδικήσει στο επερχόμενο ματς εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς της Γερμανίας και να μην «γκελάρει» με την Ελσίνκι την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ντέμης για ενέργεια Κωνσταντέλια: «Με το δίκιο του θα του βάλει χέρι ο Λουτσέσκου» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:07 - 14.11.2023

Ντέμης για ενέργεια Κωνσταντέλια: «Με το δίκιο του θα του βάλει χέρι ο Λουτσέσκου» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει την εντυπωσιακή ενέργεια που επιχείρησε να κάνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

Ο δρόμος προς τον τελικό της Opap Arena είναι αρκετά μεγάλος, όμως οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί ώστε να τον διαβούν. Πιο αναλυτικά, βάσει αποδόσεων, οι στοιχηματικές εταιρείες κατατάσσουν τον ΠΑΟΚ ως την 7η - 8η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει έως το φινάλε. Οι αποδόσεις στις οποίες κυμαίνονται οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται μεταξύ 20,9 και 26.