Ντέμης για ενέργεια Κωνσταντέλια: «Με το δίκιο του θα του βάλει χέρι ο Λουτσέσκου» (vid)

Ντέμης - Κωνσταντέλιας

i

© PrtScr

Ντέμης για ενέργεια Κωνσταντέλια: «Με το δίκιο του θα του βάλει χέρι ο Λουτσέσκου» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:07 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 14.11.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει την εντυπωσιακή ενέργεια που επιχείρησε να κάνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

Μετά τον θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με την Αμπερντίν η οποία συνοδεύτηκε με πρόκριση, ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη δική του... διαβολοβδομάδα με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε μέσα σε ένα δεκάλεπτο να κάνει την ολική ανατροπή, με τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς να βρίσκουν δίχτυα.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν για ακόμη μία φορά δραστήριος κι έκανε αισθητή την παρουσία του. Επίσης, ένα από τα highlights του ματς ήταν η εντυπωσιακή ενέργεια που επιχείρησε να κάνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου στο 62ο λεπτό, την οποία κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή της Nova «Monday Fc», ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Το 18/18 του ΠΑΟΚ και το απίθανο σερί του Ολυμπιακού στην περιφέρεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:55 - 14.11.2023

Το 18/18 του ΠΑΟΚ και το απίθανο σερί του Ολυμπιακού στην περιφέρεια

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη για 18η φορά στις τελευταίες ισάριθμες περιπτώσεις κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο σερί που έχει «χτίσει» στην περιφέρεια. Οι αριθμοί της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

«Ως φίλαθλος χαίρομαι που προσπαθεί να κάνει τέτοια πράγματα για να περνάω όμορφα. Ως προπονητής όμως ο Λουτσέσκου θα του βάλει χέρι, καθώς το σκορ ήταν στο 2-1 και θα του πει όταν είναι 4-1 να τα κάνεις, όχι τώρα. Τέτοια θα του λέει ο Λουτσέσκου και θα έχει και λίγο δίκιο. Ο προπονητής θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι. Ως ποδοσφαιριστής είμαι υπέρ στο να κάνει τέτοια, καθώς δεν είναι ένας παίκτης που παίζει για την πάρτη του. Τους σέβεται τους συμπαίκτες του ο Κωνσταντέλιας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.