O ΠΑΟΚ στη δεκάδα με τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa Conference League

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ

i

© Intime

O ΠΑΟΚ στη δεκάδα με τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa Conference League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:52 - 13.11.2023

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσουν το UEFA Europa Conference League, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του UEFA Europa Conference League και πλέον στοχεύει την απευθείας πρόκριση στους «16», την οποία θα διεκδικήσει στο επερχόμενο ματς εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς της Γερμανίας και να μην «γκελάρει» με την Ελσίνκι την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο δρόμος προς τον τελικό της «OPAP Arena» είναι αρκετά μεγάλος, όμως οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί ώστε να τον διαβούν. Πιο αναλυτικά, βάσει αποδόσεων, οι στοιχηματικές εταιρείες κατατάσσουν τον ΠΑΟΚ ως την 7η - 8η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει έως το φινάλε. Οι αποδόσεις στις οποίες κυμαίνονται οι «ασπρόμαυρα» βρίσκονται μεταξύ 20,9 και 26.

Όσο για το ποια ομάδα είναι το μεγαλύτερο φαβορί για κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, αυτή είναι η Άστον Βίλα και αμέσως μετά ακολουθεί η Φιορεντίνα. Έκπληξη προκαλεί η Φενέρμπαχτσε, η οποία παίζει μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης.

Μία ποδοσφαιρική «Λερναία Ύδρα» που... ξεμένει από αμυντικούς

Μία ποδοσφαιρική «Λερναία Ύδρα» που... ξεμένει από αμυντικούς

Ο Παναθηναϊκός παίρνει λύσεις σε κάθε παιχνίδι από άλλον ποδοσφαιριστή, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να μην ξέρουν από που να φυλαχτούν. Εκτός από το κέντρο της άμυνας, γιατί εκεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει παίκτες στο πιο κρίσιμο τάιμινγκ.

Φυσικά, στην εξίσωσε δεν έχουν μπει οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Μπορεί οι τρεις ελληνικές ομάδες να οδεύουν προς τη διοργάνωση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, εντούτοις ακόμα τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα. Επομένως, ακόμα δεν μπορούν να προστεθούν στους πιθανούς διεκδικητές.