Γκουαρδιόλα: «Είμαι τόσο καλός προπονητής που ξέρω τι να κάνω» (vid)
i

Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Είμαι τόσο καλός προπονητής που ξέρω τι να κάνω» (vid)

Κώστας Τόπας 09:56 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 23.02.2023

Την απόφασή του να μην κάνει ούτε μία αλλαγή κόντρα στη Λειψία, υπερασπίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «ταύρους».

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε το ματς με τη Λειψία δίχως ο Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει ούτε μία αλλαγή. Οι Πολίτες είχαν απουσίες κόντρα στους Γερμανούς, αλλά όχι σε βαθμό που να μην κάνει ούτε μία αλλαγή ο Ισπανός τεχνικός. 

Συγκεκριμένα, ο Γκουαρδιόλα τελείωσε το ματς με την αρχική του ενδεκάδα, κάτι που είχε να συμβεί στο Champions League από τον Οκτώβριο του 2018. Τότε ήταν ομάδα του Μάντσεστερ, με τη Γιουνάιτεντ να μην έχει αλλαγή στον αγώνα με τη Γιουβέντους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Πολιτών υπερασπίστηκε την επιλογή του, τονίζοντας ότι είναι αρκετά καλός προπονητής για να ξέρει τι είναι καλύτερο και τι όχι.

«Έχω την επιλογή να κάνω έως και πέντε αλλαγές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις κάνω. Είμαι πολύ καλός προπονητής για να αποφασίσω τι πρέπει να κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αυτή την απάντηση, ο Γκουαρδιόλα ήθελε να διευθετήσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει διαμάχη με τον Χούλιαν Άλβαρες. Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ και κόντρα στη Λειψία δεν είχε καθόλου λεπτά συμμετοχής, παρά τη προθέρμανση που έκανε γι' αρκετά λεπτά.