Επιτέλους ήταν συνεπής στο ραντεβού του: Ο Γκουαρδιόλα έκλεισε το μάτι στο τρόπαιο του Champions League πριν το σηκώσει (vid)

Επιτέλους ήταν συνεπής στο ραντεβού του: Ο Γκουαρδιόλα έκλεισε το μάτι στο τρόπαιο του Champions League πριν το σηκώσει (vid)

Sportal newsroom 09:13 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 11.06.2023

Σε μεγάλα κέφια ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του Champions League, με τον Καταλανό τεχνικό να κλείνει το μάτι στην κούπα πριν αρχίσει η διαδικασία των πανηγυρισμών.

Ένας από τους πιο ευτυχισμένους και παράλληλα πιο ανακουφισμένους ανθρώπους μετά την κατάκτηση του Champions League ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς είχε ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια λόγω των ανεπιτυχών προσπαθειών της Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Επιπλέον, ο Καταλανός πάντα κουβαλούσε το βάρος, ότι παρά τον πακτωλό χρημάτων που έχουν ξοδέψει οι «πολίτες» για το ρόστερ τους, ο ίδιος ποτέ δεν κατάφερνε να φτάσει μέχρι το τέλος μην έχοντας στη διάθεσή του τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο είχαν κατακτήσει τα πάντα στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η στιγμή της εξιλέωσης για τον πετυχημένο προπονητή ήρθε το βράδυ της 10ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, που πανηγύρισε και εκείνος την κατάκτηση της βαρύτιμης κούπας, που για πρώτη φορά στα χρονικά θα βρεθεί στα γραφεία της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται ότι είχε κλείσει το δικό του… ραντεβού με το Κύπελλο και αυτό φάνηκε με μια κίνησή του, με το που πήρε σε πρώτη φάση το μετάλλιο του νικητή από τον Αλεξάνταρ Τσέφεριν.

H «Χρυσή Βίβλος» του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

23:59 - 10.06.2023

H «Χρυσή Βίβλος» του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League, νικώντας την Ίντερ με 1-0. Κάπως έτσι, οι «πολίτες» κατέκτησαν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Συγκεκριμένα, κατεβαίνοντας από το βάθρο και φτάνοντας σε άμεση οπτική επαφή με την κούπα, η κάμερα τον έπιασε να της κλείνει το μάτι, σαν να της έλεγε ότι φέτος ότι ήταν συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία.

Δείτε το σκηνικό που πιθανότατα θα μείνει χαραγμένο για πολλά χρόνια στις μνήμες των τελικών: