Γκουαρδιόλα για Ντε Μπρόινε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που μου λέει να σκάσω, μου φωνάζει και στην προπόνηση»

Κέβιν Ντε Μπρόινε & Τιερί Ανρί

i

PrtScr

Γκουαρδιόλα για Ντε Μπρόινε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που μου λέει να σκάσω, μου φωνάζει και στην προπόνηση»

Sportal newsroom 18:59 - 19.05.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ένταση μεταξύ τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι «πάτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντάς την 4-0 στο «Etihad» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην Ισπανία προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, η οποία κέρδισε δύο φορές τη Μίλαν και πέρασε στον τελικό μετά το 2010. 

Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Σίτι φώναξε στον Βέλγο «Πάσα δώσε πάσα» και εκείνος του απάντησε, Σκάσε απλά σκάσε». 

Το φοβερό στατιστικό που συνδέει το φετινό τελικό του Champions League με αυτόν του 2005
CHAMPIONS LEAGUE

18:18 - 18.05.2023

Το φοβερό στατιστικό που συνδέει το φετινό τελικό του Champions League με αυτόν του 2005

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ αποτελούν το ζευγάρι του φετινού τελικού του Champions League. Ένα φοβερό στατιστικό έρχεται να συνδέσει την αναμέτρηση με τον τελικό της διοργάνωσης του 2005.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γκουαρδιόλα την Παρασκευή (19/5) αναφέρθηκε στο περιστατικό, υποστηρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ενώ τόνισε πως του αρέσει αυτή η ένταση που βγάζει ο παίκτης του. 

«Μου άρεσε η αντίδραση του Κέβιν, μου αρέσει όταν φωνάζουμε ο ένας στον άλλο. Μου αρέσει. Μερικές φορές παρά είναι επίπεδο, οπότε μου αρέσει αυτή η ενέργεια που βγάζει. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν το βλέπεις εσύ. αλλά μου φωνάζει στην προπόνηση. Μετά από αυτό γίνεται ο καλύτερος.

Ο Κέβιν ήταν ήρεμος και έκανε μια απίστευτη ασίστ. Ο Τζακ έκανε το αντίθετο, θα μπορούσε να τρέξει, αλλά βοηθά την ομάδα και ενώνει τις πάσες. Είναι ποδόσφαιρο. Αυτά τα πράγματα πρέπει να συμβούν για να υπάρχει ανταγωνισμός», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.