Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε τη νέα φανέλα, εμπνευσμένη από την πρώτη της σεζόν στο «Έτιχαντ» (vid)

Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι

i

PrtScr

Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε τη νέα φανέλα, εμπνευσμένη από την πρώτη της σεζόν στο «Έτιχαντ» (vid)

Κώστας Τόπας 15:10 - 19.05.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε την νέα εντός έδρας εμφάνισή της για τη σεζόν 2023-24, με τη συμπλήρωση 20 ετών από τη μετακίνηση της ομάδας στο «Έτιχαντ» να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα φανέλα των Πολιτών.

Γιορτάζοντας την 20η επέτειο από την ιστορική μετακόμιση του συλλόγου στο «Έτιχαντ», η PUMA αποκάλυψε τη νέα φανέλα, εντός έδρας, της Μάντσεστερ Σίτι για τη νέα σεζόν. Αποτίοντας φόρο τιμής στα εμβληματικά χαρακτηριστικά του σταδίου, το κιτ είναι εμπνευσμένο από τη φανέλα που φορέθηκε την πρώτη σεζόν στο νέο γήπεδο.

Η μετακόμιση του 2003 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής για τον σύλλογο,  που ορίστηκε από νέα ρεκόρ, νέους θρύλους και στιγμές μεγαλείου. Η εντός έδρας φανέλα της νέας σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι είναι απόδειξη αυτής της κληρονομιάς, γιορτάζοντας το Έτιχαντ» και όλους όσους το αποκαλούν σπίτι.

«Το μπροστινό γραφικό της νέας φανέλας είναι εμπνευσμένο από τη μοναδική αρχιτεκτονική του σταδίου Έτιχαντ και συγκεκριμένα από τους τέσσερις γιγάντιους πυργίσκους που είναι ορατοί από το εξωτερικό του γηπέδου που σχηματίζουν τονικές ρίγες στη φανέλα. Ο ταχυδρομικός κώδικας του γηπέδου εμφανίζεται στο πίσω μέρος του λαιμού για τον εορτασμό των 20 χρόνων στο νέο σπίτι της Σίτι και η φανέλα διαθέτει λευκό γιακά με λαιμόκοψη που είναι εμπνευσμένος από την πρώτη φανέλα που χρησιμοποιήθηκε στο νέο στάδιο, τη φανέλα της σεζόν 2003-24», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι.