Ο Ανρί εξήγησε τον λόγο πίσω από το «σκάσε» του Ντε Μπρόινε στον Γκουαρδιόλα (vid)

Κέβιν Ντε Μπρόινε & Τιερί Ανρί

i

PrtScr

Ο Ανρί εξήγησε τον λόγο πίσω από το «σκάσε» του Ντε Μπρόινε στον Γκουαρδιόλα (vid)

Κώστας Τόπας 10:39 - 19.05.2023

Ο Τιερί Ανρί εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τα έβαλε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό της νίκης 4-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League το βράδυ της Τετάρτης (17/05), ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αγκάλιασε δίνοντας του συγχαρητήρια. Αλλά κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άντρες συμμετείχαν σε έναν εκπληκτικό... καβγά.

Το σκηνικό διαδραματίζεται στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε γίνεται κάτοχος της μπάλας και επιχείρησε να πατήσει αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, ο αμυντικός της Ρεάλ, Μιλιτάο του έβαλε «στοπ» και του έκλεψε την μπάλα. Αυτό προκάλεσε την οργή του Καταλανού τεχνικού, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει με τον Βέλγο, του οποίου φώναξε, όντας εκνευρισμένος: «Πάσα, δώσε πάσα», για να έρθει στη συνέχεια η απάντηση από τον «KDB»: «Σκάσε, απλά σκάσε».

Ο Τιερί Ανρί από την πλευρά του έριξε φως στην υπόθεση και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έγινε το συγκεκριμένο επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ντε Μπρόινε την εποχή που συνέπεσαν και οι δύο στην εθνική ομάδα του Βελγίου και ήθελε να δικαιολογήσει τον χαφ των Πολιτών. 

«Περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν μπορώ να πω τι έγινε, αλλά από ό,τι μου είπε σέβομαι τον τρόπο που έπαιξε και πώς μπήκε και πάλεψε για την ομάδα του ακόμα περισσότερο. Αλλά επιμένω για άλλη μια φορά, για μένα είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στη Μάντσεστερ Σίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανρί.