Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα με τον Ρόντρι: «Σήμερα δεν ήταν ο καλύτερος μέσος στον κόσμο, δεν μπορεί να δέχεται με αυτόν τον τρόπο κάρτες»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©PrtScr

Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα με τον Ρόντρι: «Σήμερα δεν ήταν ο καλύτερος μέσος στον κόσμο, δεν μπορεί να δέχεται με αυτόν τον τρόπο κάρτες»

Μαρία Δαλιάνη • 09:52 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν έξαλλος με την απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο Ρόντρι στην αναμέτρηση με την Νότιγχαμ και άφησε την Σίτι με ένα παίκτη λιγότερο για όλο το δεύτερο ημίχρονο και δεν παρέλειψε να κατσαδιάσει τον Ισπανό μέσο.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε την έκτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στην Premier League, καθώς επικράτησε επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 το Σάββατο (23/09) με τους Φιλ Φόντεν και Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρουν.

Ωστόσο η αποβολή του Ρόντρι λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου εκνεύρισε τον Πεπ κάτι το οποίο φάνηκε στις δηλώσεις του. Ο Καταλανός τεχνικός ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τον παίκτη του και τόνισε πως η συμπεριφορά  που έδειξε δεν τον καθιστά κορυφαίο.

 Οι  «πολίτες» έμειναν νωρίς με 10 παίκτες, καθώς ο Ρόντρι δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ισπανός μέσος μπλέχτηκε σε καυγά με τον Γκιμπς-Γουάιτ και άφησε την Σίτι με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

«Κάναμε ένα έξοχο παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήταν έξοχο το παιχνίδι μας για την αντοχή και τη δουλειά μας επειδή παίξαμε για 51, 52 λεπτά με 10 εναντίον 11 οπότε δεν ήταν εύκολο. Ήμασταν φανταστικοί»,δ ήλωσε για το παιχνίδι με την Νότιγχαμ για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κατσαδιάσει τον Ρόντρι για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε.

«Ελπίζω να μάθει από αυτό που έγινε. Ο Ρόντρι θα πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του και τα συναισθήματά του. Αυτό πρέπει να κάνει. Εγώ μπορώ να πάρω κίτρινη κάρτα αλλά ο Ρόντρι δεν μπορεί να πάρει κίτρινη κάρτα, εγώ δεν παίζω.

Οι παίκτες που είναι μέσα στο γήπεδο οφείλουν να είναι προσεκτικοί. Απόψε ο Ρόντρι δεν είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο... Εγώ δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου αλλά δεν παίζω.

Σύντομα θα βρίσκομαι στην κερκίδα επειδή δέχομαι αρκετές κίτρινες κάρτες (σ.σ. δέχτηκε μία κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους στο ματς με την Νότιγχαμ)", είπε ο Καταλανός, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Ρόντρι απολογήθηκε στους συμπαίκτες του για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε.