Βίντεο έπος: Ο Γκουαρδιόλα ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε - Η συγκλονιστική ατάκα του Καταλανού στον Βέλγο

Βίντεο έπος: Ο Γκουαρδιόλα ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε - Η συγκλονιστική ατάκα του Καταλανού στον Βέλγο

Δημήτρης Χούπης 21:48 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 22.06.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε μια ταινία μικρού μήκους για την κατάκτηση του Champions League, όπου σε ένα σημείο φαίνεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα να πέφτει στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε κλαίγοντας και να τον ευχαριστεί.

Η χρονιά για τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν ονειρική. Τόσο για τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας και ακόμα περισσότερο για τους οπαδούς. Οι «πολίτες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ένατη φορά στην ιστορία τους, αλλά και για τρίτη σερί χρονιά, όντας για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν πίσω από την Άρσεναλ

Ακόμη κατέκτησε και το FA Cup, επικρατώντας της «γειτόνισσας» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό με 2-1. Σε ένα παιχνίδι που ο μέσος της Σίτι, Ιλκάι Γκιντογκάν έγραψε ιστορία, αφού έβαλε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών του FA Cup. Συγκεκριμένα σκόραρε στα 13'' δευτερόλεπτα! 

Τελευταίο και καλύτερο ήταν η κατάκτηση του Champions League. Η ομάδα του Μάντσεστερ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Ίντερ. Το γκολ του Ρόδρι και οι αποκρούσεις του Έντερσον έδωσαν το πρώτο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη Σίτι. Ενώ την ίδια ώρα πέτυχε και ένα ιστορικό τρεμπλ, αφού η μοναδική ομάδα που το έκανε αυτό ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 1998-99. 

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι παίκτες των «πολιτών» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, αλλά και κλάματα αφού για όλους ήταν το πρώτο Champions League, ενώ έφευγε ταυτόχρονα και η πίεση από πάνω τους. Καθώς οι περισσότεροι είχαν στις «πλάτες τους και έναν χαμένο τελικό τη σεζόν 2020-21 από την Τσέλσι, όταν ο Χάβερτς τους είχε στερήσει το τρόπαιο. 

Η Μάντσεστερ Σίτι λίγες μέρες μετά τον τελικό έβγαλε μία ταινία μικρού μήκους, όπου έδειξε τις αντιδράσεις παικτών και οπαδών εκείνη την ημέρα. Σε ένα σημείο μάλιστα φαίνεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έπεσε στην αγκαλιά του Κέβιν Ντε Μπρόινε κλαίγοντας, λέγοντάς του: «Σ' ευχαριστώ. Τα καταφέραμε. Εφτά χρόνια παλεύαμε και τώρα το καταφέραμε, τώρα το έχουμε, τώρα πανηγυρίζουμε».  

Δείτε το βίντεο: