Γκουαρδιόλα για Γκρίλις: «Όταν είσαι στο σπίτι και εισβάλλουν ληστές φοβάσαι, είναι φυσιολογικό»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρδιόλα για Γκρίλις: «Όταν είσαι στο σπίτι και εισβάλλουν ληστές φοβάσαι, είναι φυσιολογικό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:09 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 06.01.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα βίωσε η οικογένεια του Γκρίλις τις τελευταίες μέρες.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, θύμα ληστείας έπεσε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις. Ο Άγγλος διεθνής όσο βρισκόταν στο Goodison Park για το πρόσφατο παιχνίδι με την Έβερτον, άγνωστοι εισέβαλαν στην έπαυλή του στο Chesire.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του (το οποίο απέκτησε πριν από λίγες ημέρες), όπου εντός αυτής βρισκόταν η σύντροφός του, οι γονείς του και άλλοι συγγενείς του. Μόλις άκουσαν τα σκυλιά να γαβγίζουν, αμέσως πάτησαν το κουμπί πανικού.

Η αστυνομία έδρασε άμεσα, τρέχοντας προς το σπίτι του Άγγλου διεθνή ενώ την ίδια ώρα κι ένα ελικόπτερο κινητοποιήθηκε. Την ίδια ώρα οι γείτονες ειδοποιήθηκαν για να κλειδώσουν τις πόρτες τους, αλλά και παραμείνουν στα σπίτια τους. Ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας φαίνεται ότι δεν εμπόδισαν τους ληστές, οι οποίοι μπόρεσαν να κλέψουν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 1.15 εκατομμυρίου ευρώ.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τα όσα βίωσε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι πολύ καλύτερα. Όταν είσαι στο σπίτι και εισβάλλουν σε αυτό, φοβάσαι, είναι φυσιολογικό», τόνισε ο Γκουαρδιόλα για τον διεθνή Άγγλο μεσοεπιθετικό και πρόσθεσε: «Προσπαθείς λοιπόν να είσαι χαλαρός να φτιάξεις το τέλειο περιβάλλον για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ο επικεφαλής ασφαλείας της Σίτι Μπάρι Σάουθ συνεργάζεται στενά με τον παίκτη και την οικογένειά». 

Ο Γκρίλις απ’ την πλευρά του ήταν «συντετριμμένος» από τη ληστεία: «Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα τρομερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα για τη ζημιά που προκαλούν στις ζωές των ανθρώπων. Ελπίζω να βρεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην χρειαστεί να περάσει αυτό που έχουμε περάσει εμείς», έγραψε ο ίδιος σε μία ανάρτηση στο Instagram.

«Ο κανόνας των δύο κιλών» του Γκουαρδιόλα στην Σίτι: «Αν είσαι πάνω από αυτό δεν θα σε αφήσει να προπονηθείς»
PREMIER LEAGUE

12:11 - 05.01.2024

«Ο κανόνας των δύο κιλών» του Γκουαρδιόλα στην Σίτι: «Αν είσαι πάνω από αυτό δεν θα σε αφήσει να προπονηθείς»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι από τους πιο αυστηρούς προπονητές κι αυτό θέλησε να τονίσει ο άλλοτε Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος τόνισε τους κανόνες που είχε θέσει ο Καταλανός τεχνικός στους παίκτες σχετικά με τα κιλά τους.

Η συγκεκριμένη ληστεία ήταν η τελευταία σε μια σειρά από διαρρήξεις σε σπίτια παικτών, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης το 2021.