Η viral αντίδραση του Γκουαρντιόλα όταν ρωτήθηκε για την κλειστή οροφή του «Μπερναμπέου» (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Η viral αντίδραση του Γκουαρντιόλα όταν ρωτήθηκε για την κλειστή οροφή του «Μπερναμπέου» (vid)

Κώστας Τόπας 15:16 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.05.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν γνώριζε πως η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με κλειστή οροφή.

Αυτή την Τρίτη (09/04, 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζουν η μία την άλλη στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Όπως συνέβη σε άλλα ματς τη φετινή σεζόν, η μονομαχία θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα γίνει με κλειστή την οροφή, κάτι που δεν γνώριζε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η απάντησή του στο «Movistar+» αφού το γνώριζε είναι αξιοσημείωτη.

«Είμαι περίεργος να το δω. Δεν έχω πάει ποτέ σε γήπεδο με κλειστή στέγη. Το ίδιο πράγμα στην preseason στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι σε επίσημο αγώνα και ανυπομονώ να το δω. Πέρυσι είχε σχεδόν τελειώσει. Έγινε τώρα;», αναρωτήθηκε ο Καταλανός τεχνικός. Γνωρίζοντας ότι θα παιχτεί με κλειστή οροφή και ότι το γήπεδο θα ακούγεται με ιδιαίτερο τρόπο λόγω του θορύβου, απάντησε με: «ααα, πολύ καλά». Ω! ναι? (αναφερόμενος στον θόρυβο), εντάξει, ας το δούμε».

Επίσης ο Πεπ Γκουαρντιόλα, κλήθηκε να μιλήσει για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην πρώτη του χρονιά ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι ένας πολύ καλός, εξαιρετικός παίκτης. Και ο Κάρλο έχει την ικανότητα να κάνει τους παίκτες να δουλεύουν στο μέρος όπου αποδίδουν καλύτερα. Όπως έκανε με τον Πίρλο στη Μίλαν του, από πλέι μέικερ μέχρι μέσο. Συνεχίζει να βάζει τον Κρόος σε θέσεις που του δίνουν πολύ παιχνίδι και για το Bellingham έχει βρει επίσης τη θέση που του δίνει το καλύτερο παιχνίδι».