«Δύο χρόνια, κανένας γιατρός δεν ήξερε τι έχω»: Η γυναίκα του Γκούτι πάσχει από ασθένεια που προέκυψε από τσίμπημα τσιμπουριού και συγκινεί!

H σύντροφος του Γκούτι

i

© Instagram

«Δύο χρόνια, κανένας γιατρός δεν ήξερε τι έχω»: Η γυναίκα του Γκούτι πάσχει από ασθένεια που προέκυψε από τσίμπημα τσιμπουριού και συγκινεί!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:21 - 20.11.2023

Συγκινητική ήταν η αποκάλυψη της συντρόφου του Γκούτι, Ρομίνα Μπελούσκιο, η οποία μέσω Instagram μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τη νόσο του Lyme.

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η ανάρτηση της Ρομίνα Μπελούσκιο, συζύγου του πρώην ποδοσφαιριστή, Γκούτι, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τη νόσο του Lyme. Η ίδια αποκάλυψε πως πρόκειται για μία σπάνια ασθένεια, την οποία μάλιστα διέγνωσε γιατρός μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην ανάρτησή της η σύζυγος του Γκούτι:

«Πάντα πιστεύουμε ότι "αυτή η ασθένεια δεν υπάρχει" ή ότι "εμένα δεν θα μου συμβεί" ώσπου μάλιστα να τη συναντήσουμε και να την περάσουμε. Επιστρέφω τρία χρόνια πριν, όταν ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα αυτής της ελάχιστα γνωστής ασθένειας στην Ισπανία, της νόσου του Lyme. 

Μεταδίδεται από το τσίμπημα ενός τσιμπουριού που έχει μολυνθεί από το βακτήριο Μπορέλια, Τα βακτήρια στο πρώτο στάδιο μου επιτέθηκαν πολύ δυνατά και τα συμπτώματά μου περιλάμβαναν: σοβαρή κόπωση, βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, δυσκολία συγκέντρωσης, άγχος, αϋπνία, ημικρανίες κατάστασης, πόνο στις αρθρώσεις, μυϊκή αδυναμία και τροφικές δυσανεξίες.

Επί δύο χρόνια επισκέφτηκα δεκάδες γιατρούς σε όλη την Ισπανία, χωρίς να μπορέσουν αυτοί να κάνουν κάποια διάγνωση. Εκείνη την εποχή η υγεία μου κατέρρευσε, τα βακτήρια εγκαταστάθηκαν στον εγκέφαλό μου, την καρδιά και το στομάχι μου, αφήνοντας το ανοσοποιητικό μου σύστημα στο μηδέν και δημιουργώντας πολλές συν-λοιμώξεις, σε σημείο να περνάω μέρες χωρίς να μπορώ να σηκωθώ καθόλου από το κρεβάτι. Όταν τα κατάφερα, χρειάστηκα τριάντα λεπτά για να σηκωθώ...

Συγκλονιστικό: Ο αδικοχαμένος Τζόνσον επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του - Βρήκε το δαχτυλίδι μετά το θάνατό του
ΣΠΟΡ

12:14 - 17.11.2023

Συγκλονιστικό: Ο αδικοχαμένος Τζόνσον επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του - Βρήκε το δαχτυλίδι μετά το θάνατό του

Η σύντροφος του Άνταμ Τζόνσον, Ράιαν Γούλφι βρήκε το δαχτυλίδι, που είχε αγοράσει ο αγαπημένος της λίγες μέρες μετά το θάνατό του στο διαμέρισμα που έμεναν, όπως αποκάλυψαν οικογενειακοί τους φίλοι.

Τελικά, ένας σπουδαίος κλινικός ιατρός από τη Μαδρίτη έκανε διάγνωση και μπόρεσα να αρχίσω να παλεύω για να ανακτήσω τη ζωή μου. Τα χρόνια πριν από τη διάγνωση με τόσα πολλά συμπτώματα ήταν τα πιο δύσκολα της ζωής μου, ήταν μια περίοδος που έμαθα πολλά. Ευγνωμονώ τον σύζυγό μου, Γκούτι, που δεν άφησε ποτέ το χέρι μου, τα παιδιά μου, για την αγάπη τους και την κατανόηση και την οικογένειά μου, που ήταν πάντα κοντά».