Απίθανο σκηνικό στο MotoGP του Κατάρ: Οδηγοί συγκρούστηκαν κι ο ένας απάντησε με σφαλιάρα στο κράνος! (vid)

Απίθανο σκηνικό στο MotoGP του Κατάρ: Οδηγοί συγκρούστηκαν κι ο ένας απάντησε με σφαλιάρα στο κράνος! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:51 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 18.11.2023

Οι ελεύθερες δοκιμές 2 του MotoGP Grand Prix του Κατάρ το Σάββατο, σημαδεύτηκαν από μια σύγκρουση μεταξύ του Αλέιξ Εσπαργκάρο και του Φράνκο Μορμπιντέλι. Έξαλλος ο Ισπανός χτύπησε τον Ιταλό στο κράνος. Του επιβλήθηκαν κυρώσεις από τους αγωνοδίκες.

Τέλος της σεζόν με την ένταση στα ύψη στο MotoGP. Ενώ ο Φραντσέσκο Μπανιάια και ο Χόρχε Μάρτιν αγωνίζονται για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, με δύο αγώνες να απομένουν, άλλοι οδηγοί αισθάνονται επίσης νευρικοί. Τέτοια είναι και η περίπτωση του Ισπανού Αλέιξ Εσπαργκάρο. Είναι 6ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και έχασε την ψυχραιμία του, το Σάββατο κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών 2 του Grand Prix του Κατάρ.

Η αρχή της οργής του, ήταν η βραδύτητα του Φράνκο Μορμπιντέλι , υπεύθυνος, σύμφωνα με τον ίδιο, για μια αλλαγή τροχιάς και μια ελαφριά σύγκρουση μεταξύ των δύο οδηγών. Έξαλλος, ο Εσπαργκάρο στη συνέχεια επιβράδυνε επίτηδες για να φτάσει στην ίδια ευθεία με τη Yamaha του Ιταλού, πριν αρχίσει τις χειρονομίες προς τον αντίπαλο του. Ο αγριεμένος Ισπανός ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στις χειρονομίες.

Έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε το κράνος του Μορμπιντέλι. Ένα λουτρό αίματος που θα το πληρώσει ακριβά. Μετά από έρευνα από τους αγωνοδίκες, ο Αλέιξ Εσπαργκάρο, έλαβε ποινή έξι θέσεων στο αρχικό πλέγμα για το Grand Prix του Κατάρ της Κυριακής (έναρξη στις 6 μ.μ.). Θα ξεκινήσει από την 16η θέση. Στον Καταλανό επιβλήθηκε και πρόστιμο 10.000 ευρώ. Δείτε το σκηνικό:

Tags: