Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καρέλης στον Παναιτωλικό
i

Νίκος Καρέλης/ ©Intime

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καρέλης στον Παναιτωλικό

Πάρης Τσελεπίδης • 12:23 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Συναγερμός τέλος για τον Νίκο Καρέλη στον Παναιτωλικό που πάντως θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος καλά όλα καλά με τον Νίκο Καρέλη στον Παναιτωλικό μετά την μαγνητική που υποβλήθηκε. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου - και του πρωταθλήματος τη στιγμή αυτή μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ - θα ακολουθήσει μερικές μέρες θεραπείας, θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια θα είναι και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε χθες στο Αγρίνιο ο Καρέλης έδειξε ότι έχει ερεθιστεί λίγο ο μηνίσκος του και για αυτό θα προφυλαχθεί στο παιχνίδι της Κυριακής (05/02, 20:00) με τον Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική της Super League. Το ευχάριστο είναι ότι γλίτωσε τυχόν ανάγκη να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση που θα τον άφηνε εκτός ακόμη και για έναν μήνα.

Ο Καρέλης είχε νιώσει ενόχληση στο τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (27/01) στο Αγρίνιο. Της τελευταίας πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναιτωλικού για τον Βόλο. Το πρωί του Σαββάτου (28/01) ενημέρωσε τον Αναστασίου ότι τον ενοχλεί το γόνατό του για αυτό και δεν αγωνίστηκε στο νικηφόρο 3-2 παραμένοντας στον πάγκο.

Τη φορά αυτή την Κυριακή θα είναι εκτός αποστολής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μετά το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια της χρονιάς όπου υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ερωτηματικό για τον Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής είναι η παρουσία του Γιάννη Ανέστη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε κληρονομήσει μία κάκωση στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ρουμάνο επιθετικό της ομάδας της Ηπείρου τον Ρουμάνο Κλόντιου Μπάλαν. Για αυτό και απουσίασε κόντρα στον Βόλο αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για να κερδίσει τον χρόνο και να επιστρέψει στη δράση.

Στα συν για τον Αναστασίου εν όψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ότι θα έχει δύο επιστροφές. Του Κώστα Αποστολάκη και του Σεμπάστιαν Μλάντεν. Ο πρώτος ξεπέρασε τη θλάση του από την OPAP Arena με την ΑΕΚ όπου είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή και ο δεύτερος στον Βόλο εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει.

Στα μεταγραφικά τέλος η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου κινείται μέσα σε απόλυτη μυστικότητα για να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ της στη διάρκεια της τελευταίας μέρας της χειμερινής περιόδου. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχουνε αποκτηθεί οι Γιάννης Μπουζούκης και Νίκολα Στάγιτς που μέχρι το Σάββατο δεν είχε έρθει η μπλε του κάρτα και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής από τον Αναστασίου.