Φοβούνται για σοβαρή ζημιά του Καρέλη στον Παναιτωλικό
i

Νίκος Καρέλης / © Intime

Φοβούνται για σοβαρή ζημιά του Καρέλη στον Παναιτωλικό

Πάρης Τσελεπίδης • 18:32 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Άγχος επικρατεί από μεριάς Παναιτωλικού για τον Νίκο Καρέλη, μετά τον τραυματισμό που ήρθε μία μέρα πριν το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.

Ο Νίκος Καρέλης δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του Παναιτωλικού, εναντίον του Βόλου, όμως αυτό δεν κόστισε στην ομάδα του, που πήρε σημαντικό «διπλό» στο «Πανθεσσαλικό». Ο έμπειρος επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον Γιάννη Αναστασίου να τον αφήσει εκτός στο ματς της 20ης αγωνιστικής.

Από πλευράς Αγρινιωτών προκύπτει έντονη ανησυχία για τη φύση του τραυματισμού, αφού η πιθανότητα αρθροσκόπησης τρομάζει την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να φανεί τι ακριβώς συμβαίνει με το γόνατο του. Αν όλα ολοκληρωθούν ομαλά, τότε ο ίδιος θα βρεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Καρέλης αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και έναν από τους καλύτερους της Super League, έχοντας σκοράρει 10 γκολ σε 16 παιχνίδια. Εκείνος και ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης του ελληνικού πρωταθλήματος, όσον αφορά τα συνολικά γκολ φέτος.