Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για Φέρο, κοντά στον Ολυμπιακό ο Κανός, η Λουντογκόρετς ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Άβιλα
i

Sportal

LIVE TRANSFER CENTER Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για Φέρο, κοντά στον Ολυμπιακό ο Κανός, η Λουντογκόρετς ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Άβιλα

Sportal newsroom 10:17 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 30.01.2023

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

18:03 Θέλει τον Αγκιμπού Καμαρά η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, εμπλέκονται στα ρεπορτάζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με Ισραηλινό ρεπόρτερ.

15:17' Αιφνιδιαστική μεταγραφή για την Μπάγερν, αποκτάει τον Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός σε μια αιφνιδιαστική μεταγραφή στα τέλη Ιανουαρίου.

13:55' Νόριτς και Τβέντε διαπραγματεύονται για την επιστροφή του Τζόλη

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται Νόριτς και Τβέντε, προκειμένου ο Χρήστος Τζόλης να επιστρέψει στα «καναρίνια».

11:02' Στην Νότιγχαμ ο Σέλβι 

Ο Τζόντζο Σέλβι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με την Νότιγχαμ Φόρεστ έως τον Ιούνιο του 2025. Πέρα από την απόκτηση του 30χρονου Άγγλου χαφ, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι πολύ κοντά και στον Φελίπε της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

10:55' «Χαμός» με τη μεταγραφή του Πέντρο Πόρο

Η Τότεναμ είχε κλείσει ιατρικές εξετάσεις σήμερα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία, όπως συμφωνήθηκε το Σάββατο καθώς ο Πέντρο Πόρο αποχαιρέτησε τους φιλάθλους. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας άλλαξε τις λεπτομέρειες/τους όρους της συμφωνίας ακριβώς πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «Spurs». Οι συνομιλίες συνεχίζονται σήμερα για την επίλυση των προβλημάτων.

10:18' Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κανός

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Ισπανό ακραίο χάφ που αγωνίζεται στη Μπρέντφορντ.  Οι επαφές με την αγγλική ομάδα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. 

10:08' Τι συμβαίνει με Φέρο και τι ζητάει η Μπενφίκα

Πορτογαλικές «πηγές» αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει επαφές με τη Μπενφίκα για τον 25χρονο στόπερ Φερό και θα μπορούσε να τον πάρει με κανονική μεταγραφή.

10:07' Τα δεδομένα για Άβιλα και Λουντογκόρετς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από τη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Άβιλα, ενώ έχει κάνει και πρόταση στην ελληνική ομάδα.

10:05' Υπέγραψε στην Παρί για το καλοκαίρι ο Σκρίνιαρ

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μίλαν Σκρίνιαρ, αφού ο Σλοβάκος αμυντικός υπέγραψε προσύμφωνο με τους Παριζιάνους.

10:00' Η Μπράιτον απέρριψε νέα πρόταση της Άρσεναλ για Καϊσέδο

Ο νεαρός μέσος από το Εκουαδόρ, αποτελεί πλέον μεταγραφική προτεραιότητα για τους «Κανονιέρηδες», που πρόσφεραν στην Μπράιτον το ποσό των 70 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι «Γλάροι» απέρριψαν την πρόταση! Θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση η Άρσεναλ...

09:55' Δεν κινείται για μεταγραφές ούτε η Λίβερπουλ

Καμία μεταγραφική κίνηση δεν θα κάνει η Λίβερπουλ μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ. «Δεν θα κάνουμε καμία μεταγραφή μέχρι το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου, καμία απολύτως. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Ψάξαμε για μέσο αλλά δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε, οπότε θα κινηθούμε το καλοκαίρι», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

09:52' Τέλος οι μεταγραφές για την Ρεάλ

Ο Κάρλο Αντσελότι φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα προχωρήσει σε καμία άλλη μεταγραφή, ούτε θα παραχωρήσει κάποιον παίκτη του ρόστερ. Η μοναδική προσθήκη των Μαδριλένων που έγινε ήταν αυτή του Έντρικ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα το 2024.

09:50' Επανέρχεται για Έντσο Φερνάντες η Τσέλσι

Η Τσέλσι επανέρχεται για τον Έντσο Φερνάντες. Βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα για τον Αργεντινό μέσο. Οι «μπλε» θέλουν τον παίκτη πάση θυσία και είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους

09:44' «Κλείνει» στην Ουντινέζε ο Τοβέν

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από το όνομα Φλοριάν Τοβέν που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό καθώς είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ουντινέζε.

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε και τον Γερμανό, Λούκας Ρουπ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Λεάντρο Τροσάρ και τον Γιακούμπ Κίβιορ. O Γουέστον ΜακΚένι υπέγραψε στην Λιντς.

Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ραμόν. O Διούδης πέρασε από ιατρικά και ανακοινώθηκε από τη Ζαγκλέμπιε. Ανακοινώθηκε από τη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο.

Ο Άνχελ Γκερέρο έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση. O Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε τελικά από την ισπανική Βαγιαδολίδ. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ. Παίκτης της Τότεναμ είναι πλέον ο Αρνό Νταντζούμα. Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα, Νίκολα Στάγιτς. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός με τη θέση του να παίρνει ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον και τη θέση του πήρε ο Σον Ντάιτς.