ΑΕΚ: Οι Ιταλοί επαναφέρουν το θέμα του Κικάνοβιτς
i

Μπενζαμιν Κικάνοβιτς/©intime

ΑΕΚ: Οι Ιταλοί επαναφέρουν το θέμα του Κικάνοβιτς

Κώστας Τσίλης 22:32 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 28.01.2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Κικάνοβιτς βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ, κάτι που διαψεύδουν από την Ένωση ξεκαθαρίζοντας πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη

Η ΑΕΚ το ενδιαφέρον της για τον Μπένζαμιν Κικάνοβιτς δεν το έχει αποσύρει. Όμως από την στιγμή που οι εξελίξεις όλες τις τελευταίες μέρες έδειχναν να έχουν «παγώσει», φαινόταν πως η υπόθεση μετατίθεται για το καλοκαίρι. Ωστόσο οι Ιταλοί πριν από λίγο επανέφεραν το θέμα στο προσκήνιο. 

Σύμφωνα με το Calciomercato, «ο Κικάνοβιτς είναι κοντά στην ΑΕΚ, με την συμφωνία να φτάνει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ». Ωστόσο από την πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση ούτε γι' αυτό που οι Ιταλοί γράφουν, αλλά ούτε καν για... ξεπάγωμα των εξελίξεων με τον 23χρονο Αμερικανό. Άγνοια δηλώνουν. 

Είναι πάντως δεδομένο, πως όσο η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα παραμένει ανοιχτή, τόσο δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πως έχει κλείσει το θέμα με τον Κικάνοβιτς. Ειδικά από την στιγμή που εκείνο που επιβεβαιώνουν από την ΑΕΚ, είναι πως δεν έχουν σταματήσει να παρακολουθούν την υπόθεση του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Σαν Χοσέ. Ωστόσο αυτή την στιγμή, από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.