Γνωστή influencer βγήκε… από τα ρούχα της κατά τη διάρκεια αγώνα: «Οπαδός μου πρότεινε 5.500 ευρώ για να το κάνω – Μοναδική η αίσθηση ελευθερίας» (vid)

Γνωστή influencer βγήκε… από τα ρούχα της κατά τη διάρκεια αγώνα: «Οπαδός μου πρότεινε 5.500 ευρώ για να το κάνω – Μοναδική η αίσθηση ελευθερίας» (vid)

Sportal newsroom 20:08 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 01.09.2023

Μία από τις πιο γνωστές influencer της Βραζιλίας, ονόματι Ντανιέλα Μότα, αποφάσισε να δείξει το εσώρουχο της κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, με σκοπό να εισπράξει 5,5 χιλ. ευρώ.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η αναμέτρηση της βραζιλιανικής Serie B, ανάμεσα σε Αβάι και Τομπένσε. Αιτία δεν αποτέλεσε το σκορ του αγώνα - ο οποίος παρεμπιπτόντως ολοκληρώθηκε με 4-2 -  ή οι συγκλονιστικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά η διάσημη influencer Ντανιέλα Μότα.

Τι έκανε η 21χρονη καλλονή; Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης φρόντισε να πάρει τα βλέμματα των φιλάθλων από τον αγωνιστικό χώρο και να τα στρέψει πάνω της. Με ποιον τρόπο; Η ίδια έβαλε ένα στοίχημα με έναν θαυμαστή της, ο οποίος θα της πρόσφερε 5,5 χιλ. ευρώ αν γδυνόταν την ώρα του παιχνιδιού. Η ίδια, λοιπόν, το έκανε πράξη και έμεινε μόνο με τε εσώρουχο, αφήνοντας... παγωτό όλους τους παρευρισκόμενους.

«Παιδιά, ήθελα να μοιραστώ κάτι πολύ ασυνήθιστο μαζί σας. Πρόσφατα, ένας αγαπητός θαυμαστής μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Μου πρόσφερε 30.000 ρεάλ (περίπου 5.700 ευρώ) για να βγάλω φωτογραφίες με τον πισινό μου σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η Περιέργεια και η πρόκληση ήταν αυτά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον, οπότε αποδέχτηκα την προσφορά !», ανέφερε σε πρώτο χρόνο η Ντανιέλα, η οποία συνέχισε λέγοντας:

«Αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε ακριβώς τη στιγμή που η Αβάι σημείωσε το πρώτο γκολ, οπότε πραγματικά πήδηξα από χαρά και πανηγύρισα με τους οπαδούς. Η αίσθηση ελευθερίας ήταν υπέροχη και ιδιαίτερη. Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα όσο μου άρεσε η δημιουργία αυτών των φωτογραφιών!»

Όταν η Ντανιέλα Μότα ζήτησε από τον Πάπα Φραγκίσκο να της... ευλογήσει το Only Fans

Το κύριο κομμάτι στο οποίο δραστηριοποιείται η Ντανιέλα Μότα είναι η δημοφιλής πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, Only Fans. Όμως, για κάποια περίοδο οι πωλήσεις του υλικού της δεν πηγαίναν καλά με αποτέλεσμα η ίδια να ζητήσει από τον Πάπα Φραγκίσκο να της ευλογήσει τον λογαριασμό της. 

«Οι πωλήσεις μου στο Onlyfans είναι πολύ χαμηλές, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ευλογήσετε τις φωτογραφίες μου για να αυξηθούν ξανά οι πωλήσεις» είχε γράψει το μοντέλο στα social media. Όπως ήταν φυσικό το μοντέλο προκάλεσε αντιδράσεις με αυτή την ανάρτηση της. Η ίδια από μεριάς της θέλησε να απαντήσει στις κριτικές, λέγοντας πως είναι θρήσκα και γι' αυτό ζήτησε τη βοήθεια του Πάπα.

Tags: