Άτυχος ο Μαυροπάνος, πέτυχε αυτογκόλ απέναντι στην Μπέρνλι (vid)

Άτυχος ο Μαυροπάνος, πέτυχε αυτογκόλ απέναντι στην Μπέρνλι (vid)

Πάνος Κορομηλάς 17:04 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 10.03.2024

Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Μπέρνλι, καθώς έστειλε άθελα του με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Μπέρνλι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μόγιες, καθώς μόλις στο 11ο λεπτό ο Φοφανά άνοιξε το σκορ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, οι νεοφώτιστοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη σε αυτογκόλ του Ντίνου Μαυροπάνου, που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα για τα «σφυριά».

Συγκεκριμένα, ο Κάλεν έκανε δυνατό γύρισμα από αριστερά και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε την προβολή, σε μια προσπάθεια να διώξει την μπάλα, Ωστόσο, στάθηκε αρκετά άτυχος, καθώς την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Αρεολά να μην μπορεί να αποτρέψει την δεύτερη παραβίαση της εστίας του στο συγκεκριμένο ματς. Έτσι, η Μπέρνλι πήγε στην ανάπαυλα με ισχυρό πλεονέκτημα για τη νίκη.

Δείτε το αυτογκόλ που σημείωσε ο 26χρονος στόπερ:

Τη φετινή σεζόν, ο Μαυροπάνος μετρά 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και ένα γκολ στην εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ, για την 19η αγωνιστική της Premier League.