Ο Σαλάχ αποκαλύπτει τον αντίκτυπο του Κλοπ στο μέλλον του στη Λίβερπουλ: «Μια μέρα θα φύγω...» (vid)

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

PrtScr

Ο Σαλάχ αποκαλύπτει τον αντίκτυπο του Κλοπ στο μέλλον του στη Λίβερπουλ: «Μια μέρα θα φύγω...» (vid)

Κώστας Τόπας 15:15 - 10.03.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επιμένει ότι η επικείμενη αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει καμία σχέση με το μέλλον του στη Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, Μοχάμεντ Σαλάχ συνδέθηκε έντονα με μια απομάκρυνση από το Άνφιλντ το περασμένο καλοκαίρι, καθώς σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία έκαναν κύκλους με προσφορές παγκοσμίου ρεκόρ. Η Λίβερπουλ αντιστάθηκε στον πειρασμό να κερδίσει χρήματα από την πώληση του Σαλάχ, με τον «Φαραώ» να εξακολουθεί να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο και με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στο «Άνφιλντ».

Αυτό το καλοκαίρι θα φτάσει στους τελευταίους 12 μήνες της συμφωνίας του με τη Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος απέκτησε τον Αιγύπτιο το 2017 από τη Ρόμα, είναι ο μόνος προπονητής των «Reds» με τον οποίο έχει εργαστεί ποτέ. Παρά τη στοργή που τρέφει για τον προπονητή του, ο Σαλάχ ισχυρίζεται ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή του, με τον επιθετικό να παραδέχεται ότι τελικά θα φύγει όταν το αποφασίσει.

Μιλώντας στον Τζέιμι Κάραχερ σε συνέντευξή του στο Sky Sports, ο Σαλάχ επέμεινε ότι η αποχώρηση του Γερμανού προπονητή δεν θα επηρεάσει καμία δική του απόφαση.

«Όχι, δεν θα επηρεάσει το μέλλον μου», είπε όταν ρωτήθηκε αν ένας νέος προπονητής θα επηρεάσει την κατάστασή του στον σύλλογο. «Έτσι είναι η ζωή. Είναι μέρος της ζωής τώρα, όλα κινούνται. Ήδη παίκτες έφυγαν από τον σύλλογο, πολύ σημαντικοί παίκτες έφυγαν από τον σύλλογο. Ο προπονητής είναι επίσης πολύ σημαντικός για τον σύλλογο, αλλά φεύγει από τον σύλλογο. Μια μέρα θα φύγω κι εγώ από τον σύλλογο, αλλά όχι, η αποχώρηση του Klopp δεν θα επηρεάσει το μέλλον μου».

Ο Σαλάχ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ κάθε χρόνο που είναι στον σύλλογο και παραμένει καθοριστικός για την επιτυχία του καθώς κοιτάζει έναν ακόμη τίτλο στην Premier League στην τελευταία σεζόν του Κλοπ. Παρά το γεγονός ότι ήταν στα 30 του, ο Αιγύπτιος εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα στοιχεία του συλλόγου.