«The Last Dance»: Το ανατριχιαστικό βίντεο της Premier League για το Λίβερπουλ - Σίτι
i

©PrtScr

«The Last Dance»: Το ανατριχιαστικό βίντεο της Premier League για το Λίβερπουλ - Σίτι

Στέλιος Βαρδάκης 10:59 - 10.03.2024

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ή αλλιώς Γιούρκγεν Κλοπ εναντίον Πεπ Γκουαρντιόλα αναμετρώνται σήμερα για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα, με την Premier League να ανεβάζει ένα ανατριχιαστικό βίντεο στα social media με πρωταγωνιστές τους δύο προπονητές και τίτλο «The Last Dance».

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι, ή αλλιώς Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια μας έχουν χαρίσει από τις πιο επικές κόντρες στη μάχη για την κατάκτηση της Premier League, αναμετρώνται σήμερα (10.03 17:45) στο «Άνφιλντ» με στόχο τη νίκη που θα τις βάλει σε θέση ισχύος για τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τα βλέμματα συγκεντρώνει το γεγονός ότι αυτή θα είναι η τελευταία μάχη ανάμεσα σε Κλοπ και Γκουαρντιόλα τουλάχιστον για την Premier League, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο και στο Κύπελλο αφού και οι δύο ομάδες συνεχίζουν την πορεία τους στον θεσμό.

Οι δύο προπονητές θα τεθούν αντιμέτωποι για 16η φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος με τα προηγούμενα ματς να μας έχουν χαρίσει πολλά γκολ και σπουδαίο θέαμα.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: «Μάχη γιγάντων» στο Anfield με το βλέμμα στον τίτλο
PREMIER LEAGUE

10:28 - 10.03.2024

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: «Μάχη γιγάντων» στο Anfield με το βλέμμα στον τίτλο

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έρχονται αντιμέτωπες στο Anfield σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Ενώ την ίδια ώρα θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το last dance της «μάχης» Γιούργκεν Κλοπ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Premier League που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media ένα ανατριχιαστικό βίντεο για το σημερινό ματς με πρωταγωνιστές φυσικά τους προπονητές των δύο ομάδων, γράφοντας στη λεζάντα «The Last Dance».

Απολαύστε παρακάτω το βίντεο: