Παράπονα της Γουέστ Χαμ για τη διαιτησία κόντρα στη Λεβερκούζεν
i

©Photo by Vincent Mignott/DeFodi Images via Getty Images

Παράπονα της Γουέστ Χαμ για τη διαιτησία κόντρα στη Λεβερκούζεν

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:20 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 19.04.2024

Ο Μικαΐλ Αντόνιο επέκρινε τη διαιτησία στον προημιτελικό του Europa League ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Η Λεβερκούζεν έμεινε όρθια στο Λονδίνο αποσπώντας 1-1 από την Γουέστ Χαμ και πανηγύρισε την πρόκρισή της στις 4 κορυφαίες ομάδες του Europa League, μένοντας παράλληλα αήττητη για 44ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Μικαΐλ Αντόνιο επέκρινε τη διαιτησία του Χοσέ Μαρία Σάντσες, τονίζοντας ότι η ομάδα του «έπαιζε εναντίον 14».

Μάλιστα ο Ισπανός ρέφερι έδειξε δέκα κίτρινες κάρτες, από πέντε σε κάθε πλευρά, και ο Τζαμαϊκανός ποδοσφαιριστής ήταν ένας από αυτούς που δέχθηκε κάρτα.

«Δεν νιώθεις ότι παίζεις εναντίον 11, είναι σαν να παίζεις εναντίον 14 συμπεριλαμβανομένων των δύο εποπτών γραμμής», είπε στους δημοσιογράφους ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας.

«Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που πρέπει να συνεχίσεις να πιέζεις, να παίρνεις αποφάσεις και να παραμένεις επαγγελματίας. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ενώ τα δώσαμε όλα, δεν μας βοήθησε ούτε μια απόφαση σε όλο το παιχνίδι και νιώθω ότι κάποιες από τις αποφάσεις μπορεί να άλλαξαν το αποτέλεσμα» πρόσθεσε ο επιθετικός των «σφυριών».