Το τρολάρισμα των οπαδών της Γουέστ Χαμ στον Ράις μετά το πέναλτι που έκανε

Το τρολάρισμα των οπαδών της Γουέστ Χαμ στον Ράις μετά το πέναλτι που έκανε

Δημήτρης Χούπης 15:16 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 29.12.2023

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν τον πρώην αρχηγό της ομάδας τους και νυν παίκτη της Άρσεναλ, Ντέκλαν Ράις, για το πέναλτι που έκανε.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε στο Emirates με 2-0 επί της Άρσεναλ και ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες τα έβαλαν οι Σούτζεκ και Μαυροπάνος, οι οποίοι στέρησαν από τους «κανονιέρηδες» την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στην κορυφή. 

Όπως είναι λογικό οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ έστησαν πάρτι στις εξέδρες για το «διπλό» της ομάδας τους, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν και τον Ντέκλαν Ράις. Τον πρώην αρχηγό των «σφυριών». Συγκεκριμένα με το σκορ να είναι ήδη στο 0-2, ο Άγγλος διεθνής μέσος υπέπεσε στις καθυστερήσεις σε πέναλτι μπροστά από την κερκίδα που βρισκόντουσαν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί, οι οποίοι είχαν όρεξη για... πικάρισμα.

Μπορεί ο Μπενράχμα να μην κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, αλλά αυτό δεν πτόησε τους φίλους της Γουέστ Χαμ να πικάρουν τον Ράις. Συγκεκριμένα άρχισαν να φωνάζουν το όνομά του ρυθμικά για να τον κοροϊδέψουν που γνώρισε τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδι απέναντι στην πρώην του ομάδα. 

Τα παράπονα του Αρτέτα για το VAR 

Ο Μικέλ Αρτέτα μετά το τέλος του παιχνιδιού έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το VAR. Συγκεκριμένα στο πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ δεν ήταν ξεκάθαρο εάν η μπάλα στην πάσα του Μπόουεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του άουτ. Οι διαιτητές λοιπόν επειδή δεν έβγαζαν άκρη μέτρησαν κανονικά το γκολ θεωρώντας πως δεν είχε βγει ολόκληρη. 

Πάνω σε αυτό «πάτησε» ο Ισπανός τεχνικός που τόνισε ότι δεν γίνεται να υπάρχει η τεχνολογία και να μην βρίσκεται μια καθαρή λήψη. «Δεν έχω δει το γκολ. Λένε ότι δεν είναι σίγουρο αν η μπάλα έχει βγει ολόκληρη έξω. Είναι ντροπή με την τεχνολογία που έχουμε να μην μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι ξεκάθαρο», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του.