Η επική αντίδραση του Ντε Τσέρμπι όταν άκουσε ότι η Άρσεναλ έχασε από τη Γουέστ Χαμ (vid)

Ντε Τσέρμπι

i

©intime

Η επική αντίδραση του Ντε Τσέρμπι όταν άκουσε ότι η Άρσεναλ έχασε από τη Γουέστ Χαμ (vid)

Δημήτρης Χούπης 12:41 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 29.12.2023

Η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα από τη Γουέστ Χαμ με 0-2 και «έπεσε» από την κορυφή. Την ήττα αυτή φαίνεται ότι δεν την περίμενε ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ο οποίος στο άκουσμά της έμεινε... παγωτό.

Η Γουέστ Χαμ πήρε τους τρεις βαθμούς μέσα στο Emirates, επικρατώντας της Άρσεναλ με 2-0. Αυτή η ήττα των «κανονιέρηδων» έφερε ανακατατάξεις στη βαθμολογία, αφού η Λίβερπουλ με τη νίκη της επί της Μπέρνλι «πάτησε» στην κορυφή και άφησε πίσω δύο βαθμούς την Άρσεναλ

Την ήττα αυτή ωστόσο φαίνεται ότι δεν την περίμενε ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Ο Ιταλός τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί της Τότεναμ, έμαθε για το αποτέλεσμα στο Emirates η οποία τον άφησε... κάγκελο. 

Ο λόγος αυτής της αντίδρασης πιθανώς να έχει να κάνει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού τα «σφυριά» βρίσκονται στην 6η θέση, στο +3 από την Μπράιτον

Οι «γλάροι» δεν περνάνε την καλύτερη περίοδο της σεζόν αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδι έχουν δύο ισοπαλίες, μία ήττα και δύο νίκες. Στην Ευρώπη τερμάτισαν πρώτοι σε όμιλο με Μαρσέιγ, Άγιαξ και ΑΕΚ, ενώ επόμενη αγωνιστική στην Premier League είναι με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. 

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε καλή φόρμα, αφού έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Οι τρεις εξ αυτών είναι με την Τότεναμ και την Άρσεναλ εκτός έδρας και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.