Γουόκερ: «Αυτά που είπε ο Γκουαρδιόλα για μένα με πλήγωσαν» (vid)

Κάιλ Γουόκερ

i

©printscreen

Γουόκερ: «Αυτά που είπε ο Γκουαρδιόλα για μένα με πλήγωσαν» (vid)

Κώστας Τόπας 15:40 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 19.05.2023

Ο Κάιλ Γουόκερ παραδέχτηκε ότι δεν του άρεσε που ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρδιόλα, πριν από εβδομάδες, δήλωσε ότι ο Άγγλος μπακ δεν ταιριάζει στο σημερινό σύστημα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κάιλ Γουόκερ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού του Champions League που θα δώσει η Μάντσεστερ Σίτι αυτήν την Τετάρτη (17/05, 22:00) με την Ρεάλ Μαδρίτης

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του με τους δημοσιογράφους και ερωτηθείς για τα πρόσφατα λόγια του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος πριν από εβδομάδες έλεγε ότι ο Άγγλος μπακ δεν ταιριάζει στο σημερινό σύστημα της ομάδας, ο Κάιλ Γουόκερ, που τους τελευταίους μήνες είχε χάσει την θέση του, παραδέχτηκε ότι «πόνεσαν τα λόγια του Πεπ».

Ο Ντε Μπρόινε έχασε την ψυχραιμία του και τα έψαλε στον Γκουαρδιόλα: «Σκάσε, απλά σκάσε...» (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:48 - 18.05.2023

Ο Ντε Μπρόινε έχασε την ψυχραιμία του και τα έψαλε στον Γκουαρδιόλα: «Σκάσε, απλά σκάσε...» (vids)

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώθηκε μια μικρή φραστική σύγκρουση μεταξύ του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Πόνεσε; Φυσικά και έκανε. Δεν μπορώ να πω ψέματα και να πω ότι δεν πόνεσε. Αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Συμβαίνει να μην συμφωνείς πάντα με ορισμένες απόψεις στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που έκανε ο Πεπ για μένα και για τη Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία έξι χρόνια ήταν τρομερό. Εναι το αφεντικό μου και είμαι ένας από τους αρχηγούς. Έπρεπε να βεβαιωθώ ότι η απογοήτευσή μου δεν θα εμφανιστεί στην ομάδα».

Και φαίνεται ότι ο Γουόκερ κατάφερε να πείσει τον Πεπ ότι ταιριάζει στο σύστημα των Πολιτών. Το έδειξε με την τελευταία του εμφάνιση κόντρα στους Μαδριλένους, στο πρώτο ματς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». «Έπρεπε να επιστρέψω στα βασικά, σε αυτό που είμαι καλός και στο οποίο μου υπέγραψε και να του αποδείξω ότι κάνε

«Έπρεπε να επιστρέψω στα βασικά, σε αυτό που είμαι καλός και να του αποδείξω ότι κάνει λάθος. Και αυτό έχω κάνει», κατέληξε ο 32χρονος μπακ.