Με υπογραφή Γούτα η νίκη της Κάρντιφ - Βασικός ο Σιώπης (vid)

Με υπογραφή Γούτα η νίκη της Κάρντιφ - Βασικός ο Σιώπης (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:23 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 09.12.2023

Ο Δημήτρης Γούτας βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Κάρντιφ με την Μίλγουολ, για την 20η αγωνιστική της Championship. Αντίθετα ο Μανώλης Σιώπης αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι, όμως αντιστάθηκε στο 89ο λεπτό.

Ο Δημήτρης Γούτας επέστρεψε στο σκοκάρισμα για λογαριασμό της Κάρντιφ στο ματς με τη Μίλγουολ, για την 20η αγωνιστική της Championship

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρολς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Για την Κάρντιφ βασικός αγωνίστηκε και Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αντιστάθηκε στο 89ο λεπτό από τον Εμπού Άνταμς.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ η Μίλγουολ βρίσκεται στην 19η θέση με 21 πόντους. 

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Γούτα με τη φανέλα της Κάρντιφ αφού είχε σκοράρει και στις νίκες επί της Κόβεντρι (3-2) στις 19 Σεπτεμβρίου (είχε κάνει το 1-0 τότε) και Χάντερσφιλντ στις 19 Οκτωβρίου (4-0).  

Συνολικά ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 20 συμμετοχές μέχρι στιγμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γούτας είναι στην Κάρντιφ από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την τουρκική Σίβασπορ

Δείτε το σχετικό βίντεο: