Daily Record: «Κρούση της ΑΕΚ για τον Μπάκους της Σεντ Μίρεν»
i

Ο Μπάκους αγωνίστηκε απέναντι στην Αργεντινή στο Μουντιάλ/©Intime

Daily Record: «Κρούση της ΑΕΚ για τον Μπάκους της Σεντ Μίρεν»

Sportal newsroom 13:27 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 10.12.2022

Ενδιαφέρον για τον Κίανου Μπάκους, τον μέσο της Σεντ Μίρεν, έχει επιδείξει η ΑΕΚ σύμφωνα με τη σκωτσέζικη εφημερίδα «Daily Record».

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ  -αλλά και της Γκενκ- βρίσκεται σύμφωνα με τους Σκωτσέζους ο Κίανου Μπάκους. Όπως τονίζει σε ρεπορτάζ της η «Daily Record» ο Αυστραλός μέσος της Σεντ Μίρεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της «Ενωσης» και των ανθρώπων του βελγικού συλλόγου, λόγω των θετικών εμφανίσεων που πραγματοποίησε στο Μουντιάλ με τους «socceroos».

Ο Μπάκους βοήθησε την Αυστραλία να φτάσει ως τη φάση των «16», όπου αποκλείστηκε από την Αργεντινή. Είχε συμμετοχή και στους τέσσερις αγώνες που έδωσε η ομάδα του και η καλύτερή του εμφάνιση ήταν στο δεύτερο ημίχρονο της επικράτησης (1-0) απέναντι στη Δανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ (αλλά και η Γκενκ) έχει επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Σεντ Μίρεν για την περίπτωση του 24χρονου χαφ, ωστόσο οι Σκωτσέζοι δεν… καίγονται να πουλήσουν και θα το πράξουν μόνο αν η τιμή η σωστή. Για τον Μπάκους, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Νότια Αφρική, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της αγγλικής Championship, όπως η Κάρντιφ, η Χάντερσφιλντ και η Μίλγουολ.