Τέλος και επίσημα ο Γραμμόζης από την Καϊζερσλάουτερν

Παρελθόν ο Γραμμόζης από την Καϊζερσλάουτερν

i

© PrtScr

Τέλος και επίσημα ο Γραμμόζης από την Καϊζερσλάουτερν

Πάνος Κορομηλάς 19:54 - 14.02.2024

Ο Δημήτρης Γραμμόζης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν, με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους.

Δεν κράτησε πολύ η θητεία του Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν. Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε τη γερμανική ομάδα πριν από δύο μήνες, όμως τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα δεν άφησαν ικανοποιημένη τη διοίκηση του συλλόγου, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί ο τερματισμός της συνεργασίας τους.

Εδώ και αρκετές ημέρες, γερμανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Καϊζερσλάουτερν μετρά μόλις μία νίκη και πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Οι διαδοχικές αποτυχίες έχουν βυθίσει την ομάδα στη 16η θέση της βαθμολογίας, με τον Έλληνα προπονητή να «πληρώνει» κατά έναν μεγάλο βαθμό αυτή την καθίζηση.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, μαζί με τον Γραμμόζη παρελθόν αποτελεί και ο βοηθός του, Σβεν Πίπενμπροκ.

Η ανακοίνωση της Καϊζερσλάουτερν:

«Ο σύλλογος λύνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Δημήτρη Γραμμόζη και τον βοηθό του Σβεν Πίπενμπροκ.

Ο διάδοχος του θα καθοδηγήσει την ομάδα στην επόμενη προπόνηση. Ο Δημήτρης Γραμμόζης ανέλαβε τη θέση του προπονητή τον περασμένο Δεκέμβριο. Η λύση της συνεργασίας μας έρχεται ως συνέπεια των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, τα οποία δεν ήρθαν όπως ελπίζαμε.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γραμμόζη και τον Πίπενμπροκ για τη δουλειά τους και την αφοσίωση στην ομάδα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του».

Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 14.02.2024

Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)

Πριν από λίγους μήνες ο Σκοτ Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφορμή στάθηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος, Γκλεν Νίμπεργκ.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπενθυμίζεται πως ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στη Μπόχουμ, ακολούθησαν δύο θητείες σε Ντάρμσταντ και Σάλκε πριν τη θέση στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν.