Συγκλονίζει η σύζυγος του οπαδού της Γρανάδα που «έφυγε» στο γήπεδο: «Θα υπέγραφε να πέθαινε με αυτόν τον τρόπο»

Οπαδοί της Γρανάδα

i

© PrtScr

Συγκλονίζει η σύζυγος του οπαδού της Γρανάδα που «έφυγε» στο γήπεδο: «Θα υπέγραφε να πέθαινε με αυτόν τον τρόπο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:45 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 11.12.2023

Η σύζυγος του οπαδού της Γρανάδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο, συγκλόνισε με τα λεγόμενά της.

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες (10/12) το ποδόσφαιρο της Ισπανίας έπειτα από τον θάνατο του οπαδού της Γρανάδα στις εξέδρες του «Λος Κάρμενες», κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη 16η αγωνιστική της La Liga.

Ο 70χρονος φίλαθλος υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρόλο που οι γιατροί του γηπέδου έσπευσαν γρήγορα για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά.

Η είδηση έγινε γνωστή λίγη ώρα μετά το περιστατικό με τις δύο ομάδες να συμφωνούν για την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Μετά από το συγκεκριμένο δυσάρεστο γεγονός, η σύζυγος του άτυχου οπαδού παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ισπανίας και μεταξύ άλλων στάθηκε στην ατελείωτη αγάπη που είχε ο σύντροφός της για τη Γρανάδα.

«Ο σύζυγός μου έλεγε πάντα ότι, όπως η Γρανάδα έτσι κι αυτός θα πολεμούσε μέχρι να πεθάνει. Θα υπέγραφε να πέθαινε με αυτόν τον τρόπο. Τον περασμένο Μάιο διαγνώστηκε με καρκίνο κι από τότε άλλαξε η ζωή μας ριζικά. Παρά τις δυσκολίες, δεν είχε σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο για να εμψυχώσει την ομάδα που αγαπούσε. Δεν έχανε παιχνίδι ακόμα κι αν έβρεχε, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της σε όλες τις κατηγορίες, πριν ανέβει στη La Liga.

Όλα τα γήπεδα της Super League έχουν τουρνικέ και κάμερες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:17 - 11.12.2023

Όλα τα γήπεδα της Super League έχουν τουρνικέ και κάμερες

Διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, η κυβέρνηση έκανε λόγο (για ακόμα μία φορά) για συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα πρέπει να διαθέτουν τα γήπεδα της Super League, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι ουσιαστικά.

Συνήθως παρακολουθούσαμε τους αγώνες οικογενειακά μαζί με τον γιο μας, ωστόσο αυτήν τη φορά πήγε μόνος του. Όταν έφυγε από το σπίτι τον είχα δει σε καλή κατάσταση, Αντιθέτως δεν θα τον άφηνα να φύγει», ανέφερε μεταξύ άλλων.