Διακοπή στο Γρανάδα - Μπιλμπάο: Έπαθε ανακοπή καρδιάς ένας οπαδός! (vid)

Διακοπή στο Γρανάδα - Μπιλμπάο: Έπαθε ανακοπή καρδιάς ένας οπαδός! (vid)

Sportal newsroom 18:07 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 10.12.2023

Στιγμές αγωνίας στο «Nuevo Estadio de Los Cármenes», με οπαδό να παθαίνει ανακοπή καρδιάς και το ματς ανάμεσα σε Γρανάδα και Μπιλμπάο να διακόπτεται.

Θρίλερ στο Γρανάδα - Μπιλμπάο! Μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Nuevo Estadio de Los Cármenes» ο διαιτητής διέκοψε το ματς, καθώς όπως αντιλήφθηκε προέκυψε σημαντικό πρόβλημα με έναν οπαδό.

Συγκεκριμένα, ο οπαδός έπαθε ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα στο γήπεδο να επικρατήσει η απόλυτη «παγωμάρα» και ο διαιτητής να πάρει τις δύο ομάδες και να πάει στα αποδυτήρια, την ώρα που οι γιατροί βρίσκονταν στην κερκίδα και προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο οπαδό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο, Ουνάι Σιμόν, ήταν αυτός που προειδοποίησε τον διαιτητή για το τι συνέβαινε στην κερκίδα και γι' αυτόν τον λόγο γνώρισε την αποθέωση, με άπαντες στο γήπεδο να φωνάζουν το όνομα του.

Από 'κει και έπειτα, παραμένει άγνωστη η κατάσταση του οπαδού μέχρι στιγμής, ενώ το παιχνίδι των δύο ομάδων οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα στα μεγάφωνα του γηπέδου.