Γρηγορίου: «Είναι πολύ στενάχωρη μέρα - Θεωρώ πως θα συνεχίσω στη Super League»

Γρηγορίου: «Είναι πολύ στενάχωρη μέρα - Θεωρώ πως θα συνεχίσω στη Super League»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:11 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 13.04.2024

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1).

Με γκολ του Πίτσου Ατιένθα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και… τελείωσε οριστικά τους Ηπειρώτες, οι οποίοι κατευθύνονται στη Super League 2 μετά από πέντε χρόνια.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στη κάμερα της Nova δεν έκυψε την στεναχώρια του για το καταδικαστικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τόνισε πως άξιζε να νικήσει η δικιά του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εάν μία ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήμασταν εμείς. Αντί να νικήσουμε όπως ήταν το δίκαιο βρεθήκαμε να υποστούμε μία καταδικαστική ήττα. Είναι πολύ στενάχωρη μέρα γιατί μία ιστορική ομάδα αποχαιρετά τη Super League.

Δεν είχαμε μόνο θέμα στο γκολ. Είχαμε πολλές ατυχίες. Σχεδόν 2 μήνες παίζαμε χωρίς τον βασικό μας γκολκίπερ. Ο Νάγκι βγήκε. Ο Τούτου πολύ καλός παίκτης. Ανέλαβα μία δύσκολη αποστολή. Πριν αναλάβω εννοείται πώς πίστευα ότι η κατάσταση μπορούσε να είναι αναστρέψιμη. Πήρα μία απόφαση να ρισκάρω.

Όταν ήρθα έγινε αυτό που έγινε και για 2 μήνες δεν είχαμε φιλάθλους. Ήταν η χαριστική βολή. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά γιατί προσπάθησαν πολύ. Θέλω να συνεχίσω στη Super League και θεωρώ πώς θα συνεχίσω εκεί. Το θέμα όμως τώρα είναι το τι θα γίνει με την ομάδα».