Γρηγορίου: «Υπάρχει κίνδυνος να γίνω γραφικός, οπότε δεν θα πω τίποτα»

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©intime

Γρηγορίου: «Υπάρχει κίνδυνος να γίνω γραφικός, οπότε δεν θα πω τίποτα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:06 - 06.04.2024

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη «βαριά» ήττα με 0-4 από τον ΟΦΗ δεν σχολίασε τίποτα στο flash interview για το παιχνίδι μόνο και μόνο από σεβασμό για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την πτωτική του πορεία, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στα playouts. Τελευταία ήττα για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν σήμερα (6/4) στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, χάνοντας με το «βαρύ» 0-4. Κάπως έτσι παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς λιγότερους από τις θέσεις που είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την κόκκινη που δέχτηκε ο Εραμούσπε όσο το σκορ ήταν 1-0. Κάπως έτσι αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι για το παιχνίδι προς σεβασμό για την ομάδα που προπονεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνω γραφικός με τις δηλώσεις και εκπροσωπώντας τον χώρο, δεν θα πω τίποτα για το συγκεκριμένο ματς και είμαι από εδώ μόνο και μόνο από σεβασμό προς την ομάδα που εκπροσωπώ», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού συγκεκριμένα.