Γύρισε και ο Κάλενς στις προπονήσεις της ΑΕΚ, για πρώτη φορά στη σεζόν άδειο το απουσιολόγιο

Γύρισε και ο Κάλενς στις προπονήσεις της ΑΕΚ, για πρώτη φορά στη σεζόν άδειο το απουσιολόγιο

Κώστας Τσίλης 13:10 - 29.03.2024

Με τον Κάλενς να είναι ο τελευταίος από τους διεθνείς που επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ, πλέον το απουσιολόγιο του Αλμέιδα δεν έχει ούτε ένα όνομα

Ακόμα και πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στην φετινή σεζόν, που ήταν τον περασμένο Αύγουστο για τα ευρωπαϊκά προκριματικά, το απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα είχε ονόματα. Και φυσικά καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν μέχρι τώρα, πολλές φορές ήταν και γεμάτο. Αλλά ποτέ άδειο. Τώρα, με την επιστροφή και του Άλεξ Κάλενς από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει για πρώτη φορά στην χρονιά, όλους τους παίκτες στην προπόνηση.

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα. Και σήμερα έδωσε το παρών στα Σπάτα για να μπει και αυτός στις προπονήσεις. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως με τόσες πολλές χαμένες προπονήσεις και μόνο δυο μέχρι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Κάλενς δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα. Εξάλλου στο μυαλό του Αλμέιδα, υπήρχε έτσι κι αλλιώς να πάει ξανά με το δίδυμο Βίντα και Μουκουντί στα στόπερ.

Όμως έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως με την επιστροφή και του Κάλενς, το απουσιολόγιο του Αλμέιδα έγινε τελείως λευκό. Και είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τον Αργεντινό τεχνικό. Να έχει δηλαδή για πρώτη φορά, όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, για το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.