Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον της Μακάμπι, αποκάλυψε ο ατζέντης του

Μίλσον

i

Μίλσον/©intime

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον της Μακάμπι, αποκάλυψε ο ατζέντης του

Κώστας Τσίλης 12:51 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 29.03.2024

Ο ατζέντης του Μίλσον που αγωνίζεται στην Μακάμπι, έβαλε την ΑΕΚ στην λίστα με τους ενδιαφερόμενους για τον μεσοεπιθετικό από την Ανγκόλα

Προφανώς και για την ΑΕΚ αυτή την στιγμή, όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις «μάχες» που έρχονται για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Και δεδομένα τα μεταγραφικά, δεν βρίσκονται αυτή την περίοδο ούτε σε πρώτο, ούτε καν σε δεύτερο πλάνο. Βεβαίως η ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό είναι ενεργή στην αγορά ενόψει καλοκαιριού. Και πολύ θεωρητικά, ο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβιβ, θα μπορούσε να είναι μια περίπτωση που τράβηξε το ενδιαφέρον της.

Πάντως ο μάνατζερ του 24χρονου Ανγκολέζου με πορτογαλικό διαβατήριο, με δηλώσεις που έκανε στο Sport 5 του Ισραήλ, έβαλε την ΑΕΚ στην λίστα με τους ενδιαφερόμενους για τον πελάτη του. «Δεν θα μιλήσω για το μέλλον του Μίλσον, μέχρι και το καλοκαίρι, αλλά το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που ενδιαφέρεται γι αυτόν. Υπάρχουν και άλλες ομάδες» τόνισε ο Μάουρο Άλμπες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον, ξεκίνησε από το ματς της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, όταν ο παίκτης έδωσε δυο ασίστ». Επίσης οι Ισραηλινοί τονίζουν πως η ΑΕΚ έχει το βλέμμα της στραμμένο στην αγορά του Ισραήλ και με καλές επαφές, από την εποχή που απέκτησε τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Μίλσον αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Και φέτος μετρά με την Μακάμπι έξι γκολ και εννέα ασίστ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Και είναι ένας παίκτης, που σύμφωνα πάντα με τους Ισραηλινούς, θα το σκεφτόταν εαν είχε πρόταση για να φύγει από το Ισραήλ. Όσο για την πλευρά της ΑΕΚ, δεν σχολιάζει απολύτως τίποτα για την υπόθεση.

Κάτι που μπορεί να έχει την σημασία του. Αλλά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, καθώς δεν θα ήθελε την δεδομένη χρονική στιγμή, να ρίξει νερό στον μύλο μιας μεταγραφολογίας.