«Γέμισαν» τα Σπάτα, άπαντες πλην Κάλενς, παρόντες στην προπόνηση της ΑΕΚ

«Γέμισαν» τα Σπάτα, άπαντες πλην Κάλενς, παρόντες στην προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:05 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 28.03.2024

Επέστρεψαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ οι τρεις Έλληνες διεθνείς, ο Βίντα και ο Σιμάνσκι και στο απουσιολόγιο του Αλμέιδα έχει μείνει μόνο το όνομα του Κάλενς

Αυτή την εικόνα που είχε σήμερα το πρωί η προπόνηση της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα την ήθελε, σχεδόν την ονειρευόταν, εδώ και πολύ καιρό. Το απουσιολόγιο του (σχεδόν) άδειο) και το γήπεδο γεμάτο από τους ποδοσφαιριστές του. Σήμερα επέστρεψαν στα Σπάτα και προπονήθηκαν κανονικά, τόσο ο Μάνταλος, ο Ρότα και ο Αθανασιάδης, που ήταν στην εθνική μας, όσο και ο Ντομαγκόι Βίντα και ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ήδη από χθες είχαν μπει ξανά στις προπονήσεις και σε φουλ πρόγραμμα ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και ο Λιβάι Γκαρσία, που ήταν ήδη στα Σπάτα από την Τρίτη αλλά είχε κάνει μόνο αποφόρτιση. Ως εκ τούτων, ο Αλμέιδα έχει πλέον το πρωτόγνωρο προνόμιο, να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Μόνο ο Άλεξ Κάλενς απουσίαζε σήμερα, καθώς επιστρέφει στην Αθήνα απόψε το βράδυ. Και θα μπει αύριο στις προπονήσεις.

Πρακτικά ωστόσο, είναι η πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, που ο Αλμέιδα έχει την δυνατότητα να δουλέψει μ' όλους τους ποδοσφαιριστές του. Λευκό το ιατρικό δελτίο. Λευκό θα είναι και αύριο το απουσιολόγιο, όταν θα επιστρέψει και ο Κάλενς. Κάτι αντίστοιχο δεν είχε συμβεί στην ΑΕΚ ούτε καν πριν από το πρώτο ματς της σεζόν για τα ευρωπαϊκά προκριματικά τον περασμένο Αύγουστο.