Ο Μαύρος των 15 γκολ σε ντέρμπι με Ολυμπιακό, έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ

Ο Μαύρος των 15 γκολ σε ντέρμπι με Ολυμπιακό, έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 11:46 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 28.03.2024

Με την αύρα του τεράστιου Θωμά Μαύρου, που είναι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έγινε η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, είχε έναν επισκέπτη και ξεχωριστό, αλλά και... συναφή με την "μάχη" της Κυριακής. Το παρών έδωσε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης με 15 γκολ, στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Μακάρι να μπορούσα να προπονηθώ και εγώ μαζί σας", είπε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Μαύρος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να ανταποδίδουν την ευχή μ' ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα. Δεν ήταν εξάλλου η πρώτη φορά που φέτος ο Μάυρος είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι ο "Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ" και είχε ταξιδέψει με την αποστολή και στα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Προφανώς και δεν χρειάζεται ο Μαύρος καμία πρόσκληση για να δώσει το παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ. Όμως έχει την σημασία του πως ο Ματίας Αλμέιδα έχει μεταφέρει σ' όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, πως η πόρτα των προπονήσεων της ομάδας, θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτούς.