Ξημερώματα στην Αθήνα ο Γκαρσία, το πρωί στα Σπάτα για την προπόνηση της ΑΕΚ

Λιβάι Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Ξημερώματα στην Αθήνα ο Γκαρσία, το πρωί στα Σπάτα για την προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:38 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 26.03.2024

Παρά το γεγονός πως ο Γκαρσία επέστρεψε στην Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ήταν κανονικά στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία έτσι κι αλλιώς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα όσο το δυνατόν νωρίτερα και να μην χάσει προπονήσεις της ΑΕΚ. Ζήτησε εξάλλου και πήρε άδεια ώστε να μην δώσει το παρών στο φιλικό που θα έπαιζε το Τρινιντάντ, μετά το επίσημο ματς με τον Καναδά. Ήθελε να γυρίσει γρήγορα στα Σπάτα και το έκανε.

Οι επιστροφές των διεθνών της ΑΕΚ ξεκινούν από απόψε και ολοκληρώνονται ξημερώματα Παρασκευής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:14 - 25.03.2024

Οι επιστροφές των διεθνών της ΑΕΚ ξεκινούν από απόψε και ολοκληρώνονται ξημερώματα Παρασκευής

Ο Αλμέιδα αρχίζει ήδη από απόψε να μετράει επιστροφές των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με υποχρεώσεις της εθνικής, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει τους τελευταίους ακόμα και μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής

Παρόλο που ο Γκαρσία επέστρεψε από τις ΗΠΑ μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αυτό δεν τον εμπόδισε να δώσει κανονικά το παρών στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Λιβάι πήγε στα Σπάτα το πρωί και ακολούθησε το πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως προβλέπεται για όλους τους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν μετά από ταξίδι. Και ειδικά υπερατλαντικό.

Ο Γκαρσία ουσιαστικά από αύριο, θα μπει κανονικά σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Πάντως είναι ο πρώτος από τους διεθνείς που επέστρεψε στα Σπάτα. Ενώ μέσα στην μέρα αναμένεται να γυρίσουν στην Αθήνα τόσο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όσο και ο Ορμπελίν Πινέδα. Αλλά και μετά τα μεσάνυχτα, οι διεθνείς με την εθνική της Ελλάδας.