Οι επιστροφές των διεθνών της ΑΕΚ ξεκινούν από απόψε και ολοκληρώνονται ξημερώματα Παρασκευής

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Οι επιστροφές των διεθνών της ΑΕΚ ξεκινούν από απόψε και ολοκληρώνονται ξημερώματα Παρασκευής

Κώστας Τσίλης 14:14 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 25.03.2024

Ο Αλμέιδα αρχίζει ήδη από απόψε να μετράει επιστροφές των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με υποχρεώσεις της εθνικής, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει τους τελευταίους ακόμα και μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής

Αυτή την φορά, δεν έχουν φτάσει στους 13 οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν φύγει από τα Σπάτα για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Ωστόσο και ο αριθμός εννέα, δεν είναι καθόλου μικρός. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, πως στο τέλος της εβδομάδας υπάρχει κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάντως η διαδικασία της επιστροφής των διεθνών θα ξεκινήσει από απόψε, αλλά θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Με 30.000 κιτρινόμαυρες σημαίες, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:13 - 24.03.2024

Με 30.000 κιτρινόμαυρες σημαίες, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Με πρωτοβουλία οπαδών της ΑΕΚ, θα μοιραστούν στις εξέδρες 30χιλιάδες κιτρινόμαυρες σημαίες με το σήμα για τα 100 χρόνια, στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Νέα Φιλαδέλφεια

Ο πρώτος διεθνής της ΑΕΚ που θα γυρίσει στην βάση του, είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Η άφιξη του, αναμένεται στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τρίτης. Κάτι που ενδεχομένως να δυσκολέψει την παρουσία του, στην αυριανή προπόνηση. Ο επόμενος που θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αύριο το μεσημέρι και θα τον ακολουθήσει το βράδυ ο Ορμπελίν Πινέδα. Αμφότεροι προφανώς και θα δώσουν κανονικά το παρών στα Σπάτα την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, ξημερώματα Τετάρτης αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα τόσο οι διεθνείς με την εθνική Ελλάδας (Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιάδης), που ταξιδεύουν αμέσως μετά την λήξη του αυριανού αγώνα με την Γεωργία, όσο και ο Ντομαγκόι Βίντα. Ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, είναι προγραμματισμένο να γυρίσει στην Αθήνα και ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Κάτι που σημαίνει πως στην προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, θα είναι παρόντες όλοι οι διεθνείς, εκτός από τον Άλεξ Κάλενς.

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός θα είναι ο τελευταίος που θα επιστρέψει και μάλιστα... αργά. Ξημερώματα Παρασκευής αναμένεται να βρίσκεται ξανά στην Αθήνα ο Κάλενς. Κάτι που προφανώς σημαίνει πως είναι πολύ δύσκολο, εως και απίθανο, να υπολογίζεται από τον Αλμέιδα για την βασική ενδεκάδα του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.