Η αδιανόητη χαμένη ευκαιρία από τον Λαουτάρο Μαρτίνες (vid)

Η χαμένη ευκαιρία του Λαουτάρο

i

© Printscreen

Η αδιανόητη χαμένη ευκαιρία από τον Λαουτάρο Μαρτίνες (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:38 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 29.03.2023

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έγινε για ακόμη μία φορά viral, καθώς έχασε απίστευτη ευκαιρία με κενό τέρμα στο φιλικό της Αργεντινής κόντρα στην Κουρασάο.

Η Αργεντινή έκλεισε τις υποχρεώσεις της με μία ευρεία νίκη (7-0), στο φιλικό απέναντι στην Κουρασάο στο «Σαντιάγο Ντελ Εστέρο». Χάρη στα γκολ των Γκονζάλες, Έντζο, Ντι Μαρία, Μοντιέλ και το χατ-τρικ του Μέσι, οι πρωταθλητές κόσμου έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο κατώτερης δυναμικής. 

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι με τα τρία γκολ που πέτυχε να έγραψε ιστορία, διότι έφτασε τα 102 τέρματα με τη φανέλα της «Αλμπισελέστε» κι αυτόματα έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που πετυχαίνει τριψήφιο αριθμό γκολ με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας, όμως αυτός που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, λόγω της απίστευτης χαμένης ευκαιρίας που έχασε.

Συγκεκριμένα, μόλις στο τρίτο λεπτό ο Pulga σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μαρτίνες, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε μία τέτοια χαμένη ευκαιρία, όμως ο επιθετικός της Ίντερ είναι δεδομένο πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, καθώς και στο περασμένο Μουντιάλ του Κατάρ πριν λίγους μήνες δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μαρτίνες: